Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Találkozgat az exével?

Figyelt kérdés
Ismerkedek egy pasival már elég régóta. Senkit sem merek közel engedni magamhoz, mert sok csalódás ért már. De az utóbbi pár hétben kiderült, hogy rendszeresen találkozgat az exével. Ez eléggé visszavetett most az ismerkedésben. Azt mondta csak barátok és az összes barátnője emiatt b***tatta. Bevallom nekem sem tetszene a helyzet. Túlreagálom?
2019. júl. 29. 22:31
 1/5 anonim ***** válasza:
0%
Túl. :)
2019. júl. 29. 22:37
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Nem, nem reagálod túl. Én a kedves párommak hagytam, hogy kapcsolatban maradjon a kedves exével, első komolyabb összeveszésünk alkalmával, fogta magát és ott vigasztalódott. Konkrétan csak egy alkalmat vallott be miután lebukott, de tudom, hogy volt ott több is...

27/F

2019. júl. 29. 22:42
 3/5 anonim ***** válasza:

En ugy vettem eszre az exek neha sokmindent tudnak.

Illetve alapvetöen beigazolodnak hogy min miert problemaztak. Kb eddig mindig eljutottam arra a szintre hogy megértem öket.

Nagyon sokat jelent màr igy nekem amikor egy pasi szepen elmeseli mi baja volt az elözö nöinek. Altalaban csak azzal inditanak hogy megcsalta öket stb. De aztan szep lassan kiderül a hàtter.

Szoval en abszolut nem erzem hogy tul lenne reagalva.

En lazan el is beszelgetnèk amugy az exekkel.

2019. júl. 29. 22:43
 4/5 anonim ***** válasza:
Vajon miért jár vissza az exhez?Csak barátilag dugnak,amíg a férfi nem talál ùj barátnőt!Szerintem ìgy teljes a történet,mi szerint csak barátok.
2019. júl. 30. 06:17
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Nah én férfi létemre, eldöntöttem, elváltam, kivágtam, s azóta sem beszélek az exemmel, s nem is fogok soha többet. Volt 10 éve, hogy bebizonyítsa a mire képes... lehúzzott, eltartatta magát, érzelmileg lenullázott. Ha vmiért megszakad egy kapcsolat, akkor szakadjon meg mindenestül, más szavakkal: asztaltól ágytól felállni. Mi az már, hogy közbe vissza visszajár? Az a kapcsolat nem szakadt meg, s nem is fog.
2019. júl. 30. 12:29

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!