Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aggódnom kellene? Az "exével" találkozgat. Többi lent
Sziasztok.
A barátom titokban találkozgat és írogat az "exével"... közvetlen mielőtt mi megismerkedtünk ők majdnem összejöttek de végül csak kavartak...a párom elvileg azért nem mondta el mert szerintem kiakadtam volna és meg akart kímélni egy plusz idegesség től, hisz ő csak barát neki de szeret vele beszélgetni..de nem értem miért titkolta előlem és írogatott neki meg a kapcsolatunkat beszélte meg vele ha volt valami gondja... szerintetek van köztük valami? Szakítanom kellene vele?
A barátom titokban találkozgat és írogat az "exével". - nálam ez instant szakítás lett, amint rájöttem, hogy kavargat a hátam mögött a "barátnőmmel".
Másnap reggel kidobtam a fenébe.
annyira, de annyira naiv vagy.
a barátod ott töhög a markába, hogy mint a kacsa a nokedlit, mindent lenyelsz.
szerinted a cssajszi miért keresi a párodat, mert havwrkodni akar???
nem!!!
valami ürügy kellett neki, hogy ráírhasson a barátodra, ha azt mondja, lelkileg szarul van, az még mindig jobb, mert azt mégsem írhata, hogy szerelmes vagyok beléd, és el akarlak szedni a nődtől.
ezzel a dumával, hogy szarul van, sminek nagy része, ha igaz is, abból táplálkozik, hogy hiányzik neki a barátod, elérte, hogy a párod aggódjon érte, dumáljon vele.
az már önmagában érzelmi megcsalás, ha a párod a ti kapcsolatotok intim részleteit ezzel a nővel beszéli meg.
és igen, az hogy titokban tartotta, azt mutatja, hogy van mit eltitkolni, nem téged akart megkímélni, hanem saját magát megvédeni a lebukástól.
de amilyen ostoba vagy, nem áll össze neked a kép.
ilyeneket a legkönnyebb megcsalni, amilyen vagy.
az eszed hol van?!
Hát először id nem azexe, mert nem voltak korábban együtt.
Szerintem te leszel az ex, elég hamar.
Nekem semmi kifogásom nincs, ha a párom beszélget bárkivel, neten, vagy személyesen, mert sohasem hazudik semmiben.
Ez meg a legundorítóbb magyarázat a hazudozásra: "és meg akart kímélni egy plusz idegesség től, "
Szóval, nekem mindegy volna, közöttük mi van, mi kettőnk között ilyen NEM LEHET!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!