Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm heti rendszerességgel találkozgat kettesben egy férfi barátjával, aki bevallottan bele van esve a barátnőmbe, de minimum megfektetné. Aggódnom kéne?
Ébredj fel haver! Az igazság az, hogy a barátnőd egy jó színész!
Az7 hogy barátzónába tette vagy sem és hogy azt mondja szeretlek és csak te kellesz nekem és sosem csalnálak meg, az azt jelenti, hogy heti 1-2x olyan jót dugunk a szomszéddal!
Jobb ha felébredsz kérdező és nem hallgatsz a süket dumákra, mert a valóság az ez és nem az amit elhitetnek veled, vagy amit a szemed előtt játszanak....
Persze-persze, mert te aztan tudod, h mit csinal a csajod.
Egyszer haverom kurogatott egy csajt, aki ugy mutatta be haverom a pasijanak, h az unokatestvere.
Illetve en is raktam meg csajt, igaz, h ketszer csak de akkor is megvolt hiaba volt baratja meg nyomta h szerelmes.
Soha nem tudhatod.
2. vok.
most biztos a halálba kívántok de....
ugyanebben a szituban voltam, csak én voltam az a srác aki a csajnak a nagyon jó barátja volt...a pasijával nem sűrűn találkoztak, és én is ismertem a lány párját és kedves voltam vele meg olyan volt mintha tök jó haverok lennénk a barátjával meg minden...
Mellette hetente k-úrtam a csajt...
27/f
FIGYELJ IDE !!! Nincs baráti jellegű találkozgatás férfi és nő közözött, ráadásul akkor ha az egyfolytában ostromolja !!
Ha a barátnődnek ez derogálna!!! már rég nem találkozna vele, és akkor már elejét is venné a dolognak !! Tehát igen is tetszik neki a dolog !!!! TÉNYKÉNT TUDOD ez a legnagyobb baromság !!!! Szerintem meg van köztük más is. Vigyázz a nők nagyon rafináltak !!!
Egy ilyen távkapcsolatnak meg semmi de semmi értelme !!
Neki is, és neked is vannak szexuális szükségletei, és ez a normális. Hát távollétedben, így oldja meg !
Az egészet csak azért kötötte az orrodra, hogy ha látják vele erre- arra akkor hiába mondják, figyelmeztetnek,nem bukik le nálad. Megoldás ! Szerezz ott barátnőt magadnak ahol élsz, és nem lesz ilyen problémád !!
NYISD MÁR KI A SZEMED !! NEM VESZED ÉSZRE, HOGY MEGVEZETNEK !!! nem rossz indulatból írtam !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!