Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A barátnőm heti rendszerességgel találkozgat kettesben egy férfi barátjával, aki bevallottan bele van esve a barátnőmbe, de minimum megfektetné. Aggódnom kéne?
Ok.elnézést, a kicsim túlzás volt, de akkor is az a véleményem, hogy folyamatosan a homokba dugod a fejed. Nem akarsz szembesülni a valósággal, mert te nem azt akarod látni, másként akarod hinni !!. De attól még a valóság nem változik !!! Jogosan aggódsz. Ha nem így lenne akkor ez a kérdés sem motoszkálna állandóan a fejedbe !!! Ez az érzés sosem fog elmúlni, és folyamatosan mérgezi az életed , egészen addig amíg nem rendezed le ! Lehet jobban fog fájni ! De aztán egy új kapcsolat feledteti. Vagy jobb, időről időre nevetségessé, szánalmassá válni ???!!!! Ha a barátnőd tényleg szeretne, nem tenne ilyet!! Tudja és látja is ezt rajtad, és mégsem teszi meg, hogy abba hagyja ! AKKOR VÁLASZOLD MEG MAGADNAK SZERET - E ?? !!!
Hidd el nem bántani akarlak ezzel !
4 évig voltam "barátzónában" egy csajnál, aztán amikor épp mindketten szakítottunk az aktuális párunkkal, egyből összejöttünk.
Az ex csajom meg miután szakítottam egyből egy olyan haverral jött össze akiről addig azt mondta "bottal se piszkálná meg".
Szép dolog a bizalom, de ne légy ilyen naív!
Szerintem is nagyon, nagyon naiv !!
De mindég vannak olyan emberek , akik szeretnek a saját kárukból tanulni !!
Hát Ö is az !!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!