Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm heti rendszerességg...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm heti rendszerességgel találkozgat kettesben egy férfi barátjával, aki bevallottan bele van esve a barátnőmbe, de minimum megfektetné. Aggódnom kéne?

Figyelt kérdés
A párommal távkapcsolatban élünk néhány száz kilométerre egymástól, hetente-kéthetente néhány napot tudunk találkozni, az említett pasi (aki egyébként kis híján az apja lehetne) pedig szinte a szomszédja. A barátnőm már tisztázta vele, hogy nem akar tőle semmit, de baráti jelleggel továbbra is találkozgatnak, a pasi meg folyamatosan teszi a kétértelmű megjegyzéseit, ajánlatait, ha én nem vagyok ott. Tényként tudom, hogy eddig nem történt köztük semmi, de vajon a jövőben számíthatok arra, hogy elcsavarja a barátnőm fejét? 22f
2012. febr. 2. 16:40
1 2
 11/16 Ricsi14 ***** válasza:
Kicsim, nem így van az !!! HANEM EZ A VALÓSÁG !!!
2012. febr. 15. 08:23
 12/16 anonim ***** válasza:
Nem vagyok a kicsid és te ezt gondolod valóságnak, a te dolgod.
2012. febr. 15. 14:41
 13/16 Ricsi14 ***** válasza:

Ok.elnézést, a kicsim túlzás volt, de akkor is az a véleményem, hogy folyamatosan a homokba dugod a fejed. Nem akarsz szembesülni a valósággal, mert te nem azt akarod látni, másként akarod hinni !!. De attól még a valóság nem változik !!! Jogosan aggódsz. Ha nem így lenne akkor ez a kérdés sem motoszkálna állandóan a fejedbe !!! Ez az érzés sosem fog elmúlni, és folyamatosan mérgezi az életed , egészen addig amíg nem rendezed le ! Lehet jobban fog fájni ! De aztán egy új kapcsolat feledteti. Vagy jobb, időről időre nevetségessé, szánalmassá válni ???!!!! Ha a barátnőd tényleg szeretne, nem tenne ilyet!! Tudja és látja is ezt rajtad, és mégsem teszi meg, hogy abba hagyja ! AKKOR VÁLASZOLD MEG MAGADNAK SZERET - E ?? !!!

Hidd el nem bántani akarlak ezzel !

2012. febr. 16. 10:08
 14/16 anonim ***** válasza:
ÖÖÖ, ezt most nem jó helyre írtad, én nem a kérdező vagyok hanem az egyik válaszoló. Egy lány aki párkapcsolatban él és a legjobb haverja egy férfi. Szóval én tapasztalatból írtam hogy létezik ilyen és nem kell egyből belelátni a rosszat.
2012. febr. 16. 12:43
 15/16 anonim ***** válasza:

4 évig voltam "barátzónában" egy csajnál, aztán amikor épp mindketten szakítottunk az aktuális párunkkal, egyből összejöttünk.

Az ex csajom meg miután szakítottam egyből egy olyan haverral jött össze akiről addig azt mondta "bottal se piszkálná meg".

Szép dolog a bizalom, de ne légy ilyen naív!

2012. febr. 23. 18:51
 16/16 Ricsi14 ***** válasza:

Szerintem is nagyon, nagyon naiv !!

De mindég vannak olyan emberek , akik szeretnek a saját kárukból tanulni !!

Hát Ö is az !!!

2012. febr. 24. 10:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!