Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Egy lannyal talalkozgattam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Juliuscezar kérdése:

Egy lannyal talalkozgattam egy idelyig, de 3 hete azt irta nekem, hogy privat probleemai vannak. Meg beszeltük, hogy majd ö fog irni neke. De ennek mar 3 hete?

Figyelt kérdés
Egy ismerösommel irogattunk es mar voltunk is kint enni együtt meg ilyesmi. 3 hete azt mondta, hogy most nem err ra többet talalkozni es irni. Mert privat problemai vannak. Meg beszeltünk, hogy ö fog nekem irni ha meginn lesz ideje. De eddig meg nem irt. Jo ötlet az ha en irok neki elösször? Felteve, hogy igaz amit allit. Szeretnek vele együtt lenni de most egy olyan helyzetben vagyok, hogy nem is tudom a tuttara adni.

2019. nov. 20. 08:59
 1/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok magyar
2019. nov. 20. 09:03
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Írhatsz neki annyit, hogy minden rendben van -e. Ha nem reagál, akkor felejtsd el.
2019. nov. 20. 09:05
 3/7 anonim ***** válasza:
95%

A magyar nyelv bonyolult, respekt, hogy nem magyarként megtanultál magyarul.

De az nem idelyig, hanem ideig.

2019. nov. 20. 09:30
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszönöm szepen a valaszokat
2019. nov. 20. 09:43
 5/7 anonim ***** válasza:
Lehet azért írta, hogy privát probémái vannak mert nem érdekled.
2019. nov. 20. 12:52
 6/7 anonim ***** válasza:
Szerintem felejtsd el! Volt nekem is olyan női barátom akivel nagyon jóban voltam! Aztán ő is azt mondta, hogy gondjai vannak ne keressem. Végén le is tiltott. Szerintem bepasizott és onnantól nincs szüksége lelki szemetesre.
2019. nov. 20. 17:17
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Először a hibák ellenére, nagyon szépen írsz magyarul!

De hogy a kérdésedre is válaszoljak, ha 3 hét alatt nem tudott írni 1 mondatot sem, az sajnos nem sok jót jelent. 1x érdemes megpróbálni. Írj neki, hogy minden rendben-e vele, vagy hogy hogy van. De ha erre nem fog reagálni, akkor sajnos egyértelmű a dolog.

2019. nov. 20. 20:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!