Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szakítás után 2 hónappal mással találkozgattam, azóta utál?
Sziasztok
Volt párommal 5 évig voltunk együtt, szakított, közel két hónapig szinte megalázkodva próbáltam vissza szerezni... Egyik problémája a 'sok' közül az volt, hogy a családjával nem tartom a kapcsolatot.....ennek örömére elkezdtem jóba lenni a húgával... segítettem neki stb... amint megtudta az exem, kiakadt és letiltott facebookon......ezek után még nem igazán volt nagy baj...
Na szóval szakítás után próbáltam vissza szerezni mindent megpróbáltam nem volt neki jó.. semmi.. eltelt közel 2 hónap és elkezdtem lányokkal összejárni.. találkozgatni.... ezt megtudta... azóta utál az exem, gyűlöl .. közös a munkahelyünk.. nem köszön, illetve a tekintetében látom, hogy megtudna ölni.....
Ő kérdezett rá, hogy találkozgatok e mással, mondom nem fogok hazudni.. bevallom... erre ő: Kiakadva NA AZ SZÉP !.....és azóta ilyen.....
nem értem, ő szakított, mindig elküldött magától, mondogatta nem szeret... neki csak jó ha nekem jó ..legyek boldog mással stb... erre most mégis mi ez a balhé ?...hozzám se szól, előtte se nagyon beszélt velem.. írtam facen neki nem válaszolt ....stb...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!