Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem tudom elfelejteni azt a fickót, akivel találkozgattam. Tragikusan váltunk el, felemészt az egész. Mit tegyek? (lent)
Nagyon együtt érzek veled! Én is rendszeresen beleestem ebbe a hibába; csak mert én is "bolond" vagyok, mindig a hasonlóan jólelkű, értelmes, jó értelemben őrült, de lelkileg szétesett fiúk fogtak meg. Aztán volt is ebből fájdalmam bőven.
Gondolkozz ez rajta, nincs egyfajta megmentési kényszer benned felé (vagy volt-e korábban már veled ilyen)? Nem tudhatod, valaha kijön-e ebből. Az a baj, hogy most egy ideig tuti nem bírnád még elfelejteni, de lehet, még rosszabb lenne, ha összejönnél vele. Nem tudni.
Nagyon nem mindegy, miért csinálta anno (és most három hónapja miért!). Én régen hajlamos voltam nagy ivászatokra bánatomban és voltak halálvágyó gondolataim, de ahogy felnőttem, teljesen kijöttem ebből. Érzelmes ember vagyok, de már nem labilis. Szerencsére. Szóval én hiszek a változásban, fejlődésben, de ehhez mély önismeret kell és bátorság, erő a változáshoz.
Bocsánat, ha kicsit kusza lett, igazából igent vagy nemet nem tudok mondani, és nem is szabad. Nehéz helyzet nagyon! Ha gondolod, írj privátot, szívesen meghallgatlak. Kitartást kívánok neked. :)
22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!