Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Szerintetek mi ez az egész,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek mi ez az egész, utáljuk egymást, de mégse megy az elszakadás?

Figyelt kérdés

Már 2 és fél éve tart az ismeretségünk, akkor épp a végét járta egy kapcsolatom, mikor jóban lettünk. Egyből kellett, szóval ez meggyorsította a szakítást és összejöttünk kb 4-5 hónapra, ami csodás volt, hetente felváltva laktunk egymásnál, és mindent együtt csináltunk, nagyon meg volt a közös hullámhossz, meg a szenvedély... viszont szakítottam vele, mert borzasztóan önző és öntörvényű ember, nekem sok volt ez a kiszámíthatatlanság. Ezen kívül nem is volt korábban kapcsolata, mindenki idegesíti, nem alkalmazkodik...stb, pedig a nők körül ugrálják.

Ezután nem találkoztunk egy ideig, de újra megkeresett, hogy nagyon szeret és legyünk együtt. Azt mondtam neki, hogy maximum egy lazább viszonyt tudok ilyen hozzáállással elképzelni, arra nemet mondott, de továbbra is keresett, pár hétig mindennap volt pár óránk együtt.

Ennek vége lett, megismerkedtem mással, de továbbra is éreztem, hogy ő kell, csak akkor már sokkal jobban, hónapokig egyre csak fokozódott az érzés. Írtam neki a szülinapjára, de csak egy boldog szülinapot, amire azt válaszolta, hogy látja, hogy én se vagyok túl, találkozzunk. Ebből tényleg az általam akart viszony lett, hihetetlen jó volt most minden, de éreztem, hogy ez már nem elég, úgyhogy hagyjuk. Ő azt mondta, hogy már nem szeret. (pedig ebben az időszakban viselkedett úgy legjobban...)

Ezután nagyon összevesztünk, megutáltuk egymást teljesen, összejöttem fél évre egy barátjával, aminek már vége.

Viszont azóta az elmúlt pár hónapban minden olyan este ahol összefutunk úgy zárul, hogy együtt alszunk összebújva. Nincs szex és semmi ilyesmi, csak fekszem a mellkasán, simogat, puszilgatja az arcom, elmondja, hogy attól még mennyire utál, de nem tud elszakadni tőlem, és senki más nem kell neki. (ezek azért mindig ittas állapotban történnek)

Másnap persze mindketten baromira bánjuk, de mindig addig kérlel, hogy meggyőz..

És most megint úgy érzem, hogy szeretem. :( pedig nincs benne semmi, amit szeretni tudnék. Mit csináljak? Szerintetek érezhet még valamit?

23 évesek vagyunk

2015. márc. 14. 23:10
 1/2 anonim ***** válasza:
Sokminden lehet. Hasonlíthat az apádra akit nem tudsz elfogadni ill fordítva te az ő anyjára. Lehet hogy féltek az intimitástól, a közeledéstől, a kapcsolat következő fázisától. Lehet hogy érzelmileg még fejletlenek vagytok. Vagy valami más :)
2015. márc. 22. 08:13
 2/2 anonim válasza:
szerintem ne húzzátok egymás agyát feleslegesen....kapásból nem mondok olyat félrészegen sem hogy utállak...annak akit szeretek. egyszerűen szüksége van rád lelkileg....kétlem hogy szeretne. Ne engedd hogy elvegye az idődet..lehet azt az embert akit valóban hozzád rendeltek....észre sem veszed mert elvakít a pasi....szerintem lépj túl...
2015. márc. 23. 21:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!