Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha azzal büszkélkedik egy lány, hogy a barátja milyen figyelmes, és figyel rá, akkor az egész pontosan mit jelent? Mire vágynak a lányok, amikor ezt hiányolják?
Ha a pasijával büszkélkedik, akkor az csak egyet jelenthet: erőlteti a külvilág felé azt, hogy minden a legnagyobb rendben van a kapcsolatukkal, közben a valóság ettől jóval eltér.
De nem mindegy az, hogy mire érted a büszkélkedést. Ha néha szóba hozza, és szinte csak akkor, amikor rákérdez valaki, akkor rendben lehet a kapcsolatuk. De ha minden egyes héten többször is magától büszkélkedik a párjával, ott már erős a gyanú, hogy nincs minden rendben.
1essel egyetértek, nagyonis jól mondja. Ha valaki állandóan hangoztatja, milyen jó és boldog, az elég valószínű, hogy csak magát győzködi.
De ha adott helyzetben rákérdeznek, és akkor mondja, akkor valószínű, hogy azt jelenti a dolog, hogy a barátja figyelmes és figyel rá. Amikor ezt hiányoljuk, akkor általában a figyelmességet és figyelmet hiányoljuk.
Figyelmesség, figyelem viszont mindenkinél mást jelent. Vannak, akiknél az a figyelmesség, hogy folyamatosan ajándékokkal bombázza, másnak az a figyelmesség, ha egy rég elejtett szóból egyszer csak meglepit hoz össze. De univerzálisan igaz, hogy apró kedveskedésekről van szó, amik utalnak arra, hogy a másik fél figyelt ránk, megjegyezte amit mondtunk, vagy netalán mondani se kellett, annyira jól ismer, és tudja, mit akarunk.
A figyelem meg általánosságban nálam azt jelenti, hogy tiszteletben tartja a kéréseimet, véleményemet, odafigyel azokra a dolgokra, amikről tudja, hogy nem szeretem, vagy mondjuk nem tesz nekem jót- pl tudja, hogy laktózérzékeny vagyok, ezért nem egy sajttállal vár haza munka után, meg ilyenek.
Igaz nem én pontoztalak le. De lehettem volna. Nincs nagy élettapasztalatom, de elég furcsán általánositasz! Akkor a külvilág felé! A szerelmem akinek a szüzességem adtam szombaton egy roppant figyelmes pasi, figyel rám!
Igen! Többször leirtam. Biztos csak azért hogy takargassam milyen szär a kapcsink!
6,ez se mindig igaz.
kellettem én már csak úgy több mint 1évre. miközben elköteleződni nem akart(tehát rendes párkapcsolatot nem),illetve folyton hárított.de figyelmes volt,és nem is kicsit.
olyan volt mint a 2válaszban leírtam.:P
Akkor további félreértés elkerülése érdekében leszögezném, hogy a szituáció fiktív, vagyis maga a tulajdonság pontos körvonalazása érdekel női szemmel.
Köszi!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!