Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire van rendjén hogy a lány akivel találkozgatunk nagyon jóban van az exével?
Ez engem frusztrál. Napi szinten beszélnek. A csaj megmondta, hogy nem haragban váltak el és egyébként sem haragtartó típus, ezért nem akarja leépíteni az exét. Nincs köztük semmi, nem szoktak találkozni, de azért beszélnek.
Ez normális? Engem az összes exem tiltott örökre mindenhonnan és haraggal váltam el mindenhonnan. Oké, ez a másik véglet, ami szintén nem egészséges, de szerintem a lány álláspontja sem.
28F 23L, exe 26F
Nekem meg te vagy a fura 🤷♀️
Én is jóban vagyok az exeimmel, van akivel napi szinten dumálok.
Azért mert Neked kisebbségi komplexusod van, attól még más tudja helyén kezelni a dolgokat - vége lett annak a kapcsolatnak, pont. Azért még haverok/barátok maradhatnak.
Te nem érted, mert mindenkivel rosszban váltál el. Én megértem, mert barátságban értek véget a kapcsolataim. Ennek ellenére nem mindegyikkel tartom a kapcsolatot.
Megszoksz vagy megszöksz esete...
"Teljesen rendben van."
Te mit szólnál, ha a pasidnak rajtad kívül még lenne másik nő is az életében, akivel elég jóban van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!