Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Inkább Fiúktól kérdezném! Volt már olyan veletek h megmondtad egy lánynak hogy nem tudsz szerelmes lenni belé de azért jóban maradtatok, találkozgattatok is és egy idő után azon kaptad magad hogy mégis érzel valamit? Lehetséges ez?
én mindig egyből érzem, első látásra, hogy szerelmes leszek-e illetve sok esetben már azonnal az is vagyok, vagy egyáltalán nem fogok tudni szerelmes lenni.
nem tudom, hány pasi viszonyul így a nőkhöz. én el nem tudnám képzelni, hogy az elején baráti viszony, majd elmélyül. valaki vagy tetszik vagy sem. a szikra egy pillanat alatt felgyullad már az elején. illetve, ha nincs az elején, akkor a továbbiakban sem lesz.
(persze azért teljese nem zárnám ki, csak még nem történt velem másképp soha)
olyan már több esetben előfordult, hogy az első randi után tudtam, nem akarok tőle semmit, max szexet. meg is szoktam mondani, ha a lány meg többet szeretne tőlem, mert játszani az érzelmekkel nem kifizetődő. ilyenkor viszont csupán a szexbe nem nagyon mennek bele, de hát ez van.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!