Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fiúk Férfiak nektek a 2 lány...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fiúk Férfiak nektek a 2 lány közül melyik tetszene jobban külsőre? 😊

Figyelt kérdés

Kettő teljesen különböző lánnyal szoktam találkozni néha az utcán és kíváncsi lennék ti melyiket választanátok

1.Lány:

- hullámos hosszú szőke haj, baba arc, tiszta arc, kerek szemek, kerek szemöldökforma, ártatlan nézés, csillogó szemek, telt száj, vékony hosszú kerek orr,

oldalsó arc: kerek arc, teli száj, felfelé magasló orr, kerek szemek, hosszú szempillák, kerek szemöldök

külső: 178 cm körül 56 kg magas, vékony, formás testalkat, vékony derék, széles csípő, nagy segg, nagy mell, kilátszódó kulcscsont, vékony kezek, vékony formás lábak, nagy comb, homokóra alak, kecses járás

Stílus: egyberuhák rövid cipzáros pulcsi

Smink: szempillaspirál, rózsaszín pirosító, szájfény

2.Lány:

- rövid arcig érő egyenes barna haj, bőrhibás arc, nagy kerek fej, húzott mandula szemek, éles nézés, vékony íves száj, nagy széles orr, piros arc,

oldalsó arc: nagy széles orr, piros arc, nagyon vékony száj, éles szemek, sűrű szemöldök

Külső: 150-155 cm körüli lehet olyan 90 kg alacsony, duci, hályas, hálycsíkos testalkat, széles derék, egyenes csípő, nagy kezek és lábak, kerek testforma egyenes egybeérő nagy lábakkal, kerek alak, egyenes járás

Stílus: felsők famerral

Smink: nem szokott neki lenni

ma 12:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
40%
Nekem az első kombináció áll közelebb, ahogy szerintem férfitársaim 90%-nak is.
ma 12:51
 2/13 anonim ***** válasza:
56%
Nekem tetszik a második opció is, bár lehet jobb lenne kicsit hosszabb hajjal, de az rajta áll, én nem akarom megváltoztatni.
ma 12:54
 3/13 anonim ***** válasza:
66%
A 178 centi és 56 kiló az nem a homokóra alkat nagy fenékkel és mellekkel, hanem az elöl deszka hátul léc kategória. Gondolom férfi vagy ezért írsz ilyen marhaságot, de segítek. Rengeteg férfi ilyen magas, na őket képzeld el 56 kilóval hogy néznének ki. Kábé, mint akik most szabadultak Auschwitzból.
ma 13:41
 4/13 anonim ***** válasza:
100%
Napi incel kérdés 23. kiadása, lapozzunk.
ma 13:51
 5/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem te az 1. típusú lány vagy, akinek a kiszemeltje egy 2. típusba tartozó lányba szerelmes.

Ilyen leírással 99%-nak az 1. jön be.

ma 13:53
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Valóban nagyon kevés a 56kg 178cm-hez. Én 176 cm vagyok, de 60 kg alatt beesett volt az arcom, kivoltak a bordáim stb, nem az a szép vékony testalkat, hanem sovány.

De ha azt akarod szemléltetni hogy magas vékony vagy alacsony teltebb, akkor ez már tényleg ízlés kérdése. :)

ma 13:55
 7/13 anonim válasza:
100%
Mese habbal.
ma 14:29
 8/13 anonim válasza:
100%
Egyetértek #7-el
ma 14:34
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Minek cifrázod ezt túl? Magyarul a gebe szőke vagy a dagi barna között kellene választani? :)
ma 14:35
 10/13 hollófernyiges ***** válasza:
A 150 centi, 90 kiló sem duci, hanem a gurítható kategória. Fogalmazd át kicsit a kamukérdésedet.
ma 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!