Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan közlöd finoman, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közlöd finoman, hogy a külseje miatt nem lehet köztetek semmi?

Figyelt kérdés
Én vagyok a nő, nagyon szeretek vele lenni, végtelenül jó ember. De sajnos külsőre nem tetszik. Eddig csak haverkodtunk de azt hiszem lassan elhív vhová. Akkor pedig muszáj lesz megmondanom neki, hogy én csak barátként.
ma 15:39
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
Ha elhív, akkor megmondod, hogy csak barátilag mész.
ma 15:42
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

Mondjuk jó lenne tudni, milyen a nexus köztetek...

Mennyi idősek vagytok, mióta ismeritek egymást, hogy épült a kapcsolatotok, hogy ismertétek meg egymást stb.

Mindenesetre ha általánosítani kell, én az asszertivitás híve vagyok.

ma 16:21
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
"Ne haragudj, nem vagy az esetem", "Csak barátságot tudok elképzelni", "Nem tudok hozzád úgy vonzódni" pl.
ma 16:31
 4/21 anonim ***** válasza:
50%
Ezt sehogy...
ma 16:36
 5/21 anonim ***** válasza:
26%

Mondjuk ezt én sose értettem, hogy akinek szereted a társaságát, szeretsz vele lenni, akkor ilyen bocs a kifejezésért, kis szaron elcsúszni...mert ez az!

Egy párkapcsolat 90%-ban a személyiségen múlik, nem azon, hogy néz ki a másik. Pláne, hogy a kinézet változik.

Sose felejtem el azt a srácot a diszkóból 2000-as évek első felében, ő olyan igazi bugyileolvasztó volt, mindenki oda volt érte.

Most egy tokás, félig kopasz kb. 120 kilóra hízott macialsós 37 éves. Egyszerűen szánnivaló, ahogy kinéz...nem irigylem a feleségét!

ma 16:40
 6/21 anonim ***** válasza:
69%
5: ennyi erővel összejönnél egy ellenkező neművel, öcséddel, anyukáddal, a 80 éves szomszéd nénivel is? A fizikai vonzalom elengedhetetlen egy kapcsolathoz. Az más kérdés, hogyha vki nagyon elengedi magát egy kapcsolatban, azt meg kell beszélni, és nem róható fel a másiknak, ha elhagyja, ha már kb. hány attól a gondolattól, hogy hozzáérjen.
ma 16:42
 7/21 anonim ***** válasza:
Hogyan ismerted meg, hogy eddig csak haverkodtatok? Ha nem akarsz tőle semmit, akkor ne bántsd meg azzal, hogy külsőre nem az eseted, hanem mondd pl. azt, te nem akarsz kapcsolatot és ne menj vele randizni, nehogy azt gondolja, lehet esélye.
ma 16:47
 8/21 anonim ***** válasza:

6! Vannak ép ésszel tól-ig határok. Azt hittem ez evidens, de számítottam rá, hogy valaki ilyen okossággal jön majd, bocsi legközelebb kiírom.

Ez amúgy a macskát nem rakjuk a mikróba esete.

ma 16:48
 9/21 anonim ***** válasza:
8: az ép ésszel tól-ig határ az, hogy van olyan, akitől a hideg kiráz külsőre, és rendben van, ha nem jössz vele össze, akármennyire jó fej. Ez most kb. az a szint, hogy mindenkivel össze kell jönni, aki barátnak jó, és ellenkező nemű... hát nem.
ma 16:54
 10/21 anonim ***** válasza:
Én nem értem ezt a haverkodást! Sose értettem ha ellenkező nemű! Gondolom felnőtt ember vagy! Miért hülyíted ha nem vonzódsz hozzá?? Gondolhatnád hogy nem haverkodni akar! Miért nem keresel pasit, társnak valót? Mire jó ez?
ma 16:56
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!