Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közlöd finoman, hogy a külseje miatt nem lehet köztetek semmi?
Mondjuk jó lenne tudni, milyen a nexus köztetek...
Mennyi idősek vagytok, mióta ismeritek egymást, hogy épült a kapcsolatotok, hogy ismertétek meg egymást stb.
Mindenesetre ha általánosítani kell, én az asszertivitás híve vagyok.
Mondjuk ezt én sose értettem, hogy akinek szereted a társaságát, szeretsz vele lenni, akkor ilyen bocs a kifejezésért, kis szaron elcsúszni...mert ez az!
Egy párkapcsolat 90%-ban a személyiségen múlik, nem azon, hogy néz ki a másik. Pláne, hogy a kinézet változik.
Sose felejtem el azt a srácot a diszkóból 2000-as évek első felében, ő olyan igazi bugyileolvasztó volt, mindenki oda volt érte.
Most egy tokás, félig kopasz kb. 120 kilóra hízott macialsós 37 éves. Egyszerűen szánnivaló, ahogy kinéz...nem irigylem a feleségét!
6! Vannak ép ésszel tól-ig határok. Azt hittem ez evidens, de számítottam rá, hogy valaki ilyen okossággal jön majd, bocsi legközelebb kiírom.
Ez amúgy a macskát nem rakjuk a mikróba esete.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!