Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogyan közlöd finoman, hogy a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan közlöd finoman, hogy a külseje miatt nem lehet köztetek semmi?

Figyelt kérdés
Én vagyok a nő, nagyon szeretek vele lenni, végtelenül jó ember. De sajnos külsőre nem tetszik. Eddig csak haverkodtunk de azt hiszem lassan elhív vhová. Akkor pedig muszáj lesz megmondanom neki, hogy én csak barátként.
febr. 7. 15:39
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:

20: ez mind szép és jó... de az első hozzászólást, amit idéztél, nem én írtam, kiscsillag :D.

Másrészt ha én is írtam volna, akkor sem zárnák ki egymást, mert normális ember nemcsak társkeresési szempontból ismerkedik idegenekkel. Hanem barátkozik is néha. Abban meg tényleg nem nemi szervet néz egy értelmes ember, sem vonzalmat. Párkapcsolathoz viszont igen.

febr. 7. 17:30
 22/32 anonim ***** válasza:

Én nem ismerkedem barátkozás céljából társkeresőn.

Én ott társkeresés miatt ismerkedem.

Barátból van elég, köszönöm

febr. 7. 17:56
 23/32 anonim ***** válasza:
22: ééééértem... és ennek mi köze a kérdéshez meg a kommentekhez? Senki nem írta, hogy a társkeresőn történt volna a haverkodás / ismerkedés.
febr. 7. 17:58
 24/32 anonim ***** válasza:
0%

"mert normális ember nemcsak társkeresési szempontból ismerkedik idegenekkel. Hanem barátkozik is néha"

Várjál hadd kacagjak egy kicsit, szóval Te azt mondod hogy a társkereső nem társkeresésre van, hanem barátkozásra IS?

Megint tanultam valami újat!

Hadd mondjak azért valamit: társkeresőt SOHA nem használtam barátkozás céljából és a környezetemben más sem! :D

Te valamit tudsz! ;

febr. 7. 18:06
 25/32 anonim ***** válasza:
0%
Oké, most a platformra szűkítettem, de szerinted a társkeresési szándék nem csak társkeresésre van, hanem barátkozásra IS! Oké! :)
febr. 7. 18:09
 26/32 A kérdező kommentje:
Privátban nyomjátok légyszi ne a kérdésem alatt. Kössz.
febr. 7. 18:10
 27/32 A kérdező kommentje:
Senkit nem érdekel a magán dolgaitok.
febr. 7. 18:10
 28/32 anonim ***** válasza:

25: én sosem írtam, hogy társkeresés során szoktam barátkozni. Hanem hogy szoktam barátkozni olyanokkal is offline, aki nem jön be és akármilyen kedves-cuki, max. barátnak tudnám elképzelni.

A kérdező meg azért írta, gondolom, a felnőtt párkapcsolatok rovatba, mert gyanítja, a másik ilyen szándékból ismerkedik vele.

febr. 7. 18:12
 29/32 anonim ***** válasza:
100%

A barátságot és a szerelmet pont az az egyetlen dolog választja el egymástól, amit úgy hívunk"fizikai vonzalom".

Ha ez nincs meg, akkor mindegy, hogy mennyire passzoltok a másikkal, nem lesz belőle semmi. Aki az ellenkezőjét állítja, az vagy nem tapasztalta meg ezt, vagy megtapasztalta, de beletunyult valami posványba, amit kapcsolatnak nevez. Csakhogy ennek köze nincs a szerelemhez (és ezt 37 éves nőként írom, nem tapasztalatlan tiniként, még mielőtt...).

febr. 7. 18:53
 30/32 anonim ***** válasza:

5 istenem

Ez annyira toxikus hozzáállás.

Ettől függetlenül szerintem az emberek hatalmas százaléka képes arra hogy vonzalom nélkül legyen valakivel

Különben nem lennénk 8 milliárdan

febr. 7. 18:55
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!