Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Veled már előfordult, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Veled már előfordult, hogy valakivel vibrált köztetek a levegő, majd egy harmadik személy tett erre megjegyzést?

Figyelt kérdés

Tehát az illetővel nem vagytok egy pár, csak kialakult egy kölcsönös vonzalom.

Kaptál már erre bármilyen megjegyzést, utalást, hogy egy külső szemlélő észrevette ezt a vibrálást köztetek?

júl. 28. 21:54
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen. Egy kollégám és köztem jegyezte meg több munkatársunk is.

Viszont mindketten tudjuk, hogy ez csak amiatt van, hogy négyszemközt már elmondta a kollégám, hogy nagyon meg szeretne "dugni". Ebbe én már évek óta nemet mondok és nemet is fogok. Laza kapcsolatba senkivel se megyek bele.

júl. 28. 22:00
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ezt a vibralast eszreveszik kulsosok is.

Nalam is eszrevettek es en is eszrevettem masnal.

Ez utobbinal a csaj azzal akarta elterelni a figyelmet, hogy a tobbi palival is flortolt meg beszelgetett a cegnel. De igy csak meg nyilvanvalobb lett az egesz.

júl. 28. 23:02
 3/7 anonim ***** válasza:
A harmadikkal ment el el dugni inkabb.
júl. 29. 01:46
 4/7 anonim ***** válasza:
Én vak vagyok ehhez, de volt olyan hogy a kolegáim egymástól függetlenül megjegyezték ezt, úgy hogy nekem fel sem tünt.
júl. 29. 04:13
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Nálam már úgy is mondták, hogy közöm nem volt a pasihoz, még csak nem is volt szimpatikus.. de amikor szimpi valaki, azt egyből észreveszik rajtam, akkor meg pláne, ha kölcsönös, csak egymást figyeljük/kerüljük a tekintetünkkel, csak egymádra reagálunk.
júl. 29. 09:06
 6/7 anonim ***** válasza:

Nem konkrétan a vibrálásra, de egyszer volt egy pasival egy kaland szerűségem és egy közös barát által ismerkedtünk meg. Ez a közös barát heccelt néha azzal, hogy a "barátod" meg a "szeretőd".

Meg amikor ugyanazon a programon voltunk ahol ez a pasi is ott volt és le sem vette rólam a szemét. Erre a barátnőm aki velem volt jegyezte meg, hogy "odavan érted".

Hát mit is mondjak....brutál kémiánk volt😀

júl. 29. 09:49
 7/7 anonim ***** válasza:
4. Baratoddal szakitani kellett volna..
júl. 29. 11:56

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!