Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan közlöd finoman, hogy a külseje miatt nem lehet
köztetek semmi?
9! Nem érted, de mindegy. Már túl öreg vagyok hozzá 36 évesen, hogy magyarázzam, majd felnősz és megérted. nyilván 19 évesen ezt én se értettem.
ma 16:57
A kollégiumi lakótársaim is a haverjaim voltak. Szerettem velük lenni. Mégsem vonzottak. A legjobb barátom sem vonz.
Mi a szart nem lehet ezen megérteni?
Ha nincs fizikai vonzalom, ha nincs kémia akkor nincs boldogság.
ma 16:59
11: 35 éves vagyok, és vannak ellenkező nemű barátaim, akiknek én szintén barát vagyok, és nem vonzódom hozzájuk, és nem jönnék velük össze. Mert tudom, hogy ezzel a saját boldogságom tenném tönkre. Az más kérdés, hogy ilyen suttyó "bugyipöndörítő" cekcifijjjjúk sosem tetszettek. Eddig 2 nagyon jó kapcsolatom volt olyan férfiakkal, akik TETSZETTEK. Szóval szexuálisan sem úgy kellett hozzájuk közelednem, hogy "ehhh... tudom, hogy szar lesz, de legalább jó ember", hanem kívántam őket.
ma 17:02
13! Akkor meg pláne sajnállak. Már, hogy ennyi idősen itt tartasz.
ma 17:04
Hát ha te csak külsőben méred a boldogságot akkor neked reszeltek. Sajnállak. Mert az a rossz hírem, hogy pár év és mindenki kopik. Akkor mire alapozol? Kiteheted az ablakba a külsőt! Lőttek a boldogságnak!
(És valaki szemében neked is majd lefő a kávé!)
ma 17:04
14: én örülök, hogy itt tartok. Hogy nem próbálom azzal mutatni magamat feljebbvalónak, hogy nekem nem fontos a vonzalom / nem punnyadok bele egy semmilyen szenvedélyt, minőségi, vonzalmon alapuló szexuális életet tartalmazó kapcsolatba, ami nekem egy szenvedés lenne, akármennyit lehet beszélgetni a másikkal. Hanem csak kivártam, hogy jöjjön olyan, aki lelkileg ÉS testileg is fel tud villanyozni. Nem kellett feladnom a vonzalom oltárán a hozzám passzoló belsőt, intelligenciát, mély beszélgetéseket.
ma 17:07
A szexuális vonzalom elengedhetetlen a kapcsolathoz, ezen kár vitatkozni.
Intelligens emberek meg nem nemiszervet látnak a másikban, hanem emberi lényt, miért ne lehetne barátkozni? Biszexuális nő vagyok akkor ne legyenek barátaim egyáltalán?
ma 17:07
Azt hozzátenném azért, hogy nálam a vonzalom nem a "fiatal" külsőt jelenti... nem 19 éves izmos pasikat kerestem sosem, az idősödés nem taszít pl. De a vonzalom vagy van, vagy nincs - vagy hát egy alkalom volt, amikor vkit megszerettem, aki eleinte nem tetszett, de ahhoz meg olyan kisugárzás kell. Nemcsak egy "normális" viselkedés - annyi erővel fél Budapesttel összejöhetnék.
ma 17:08
ma 17:11
"Intelligens emberek meg nem nemiszervet látnak a másikban, hanem emberi lényt, miért ne lehetne barátkozni?"
Ezt pont te látod, hiszen neked nem elég a belső, mindent csak a külsőre alapozol.
"Szóval szexuálisan sem úgy kellett hozzájuk közelednem, hogy "ehhh... tudom, hogy szar lesz, de legalább jó ember", hanem kívántam őket."
"Nem kellett feladnom a vonzalom oltárán a hozzám passzoló belsőt, intelligenciát, mély beszélgetéseket."
"A szexuális vonzalom elengedhetetlen a kapcsolathoz, ezen kár vitatkozni."
ma 17:25
Kapcsolódó kérdések: