Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Nők! Van itt köztetek olyan,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nők! Van itt köztetek olyan, aki volt már ELSŐ barátnője egy olyan férfinak, aki a megismerkedésetekkor a 30-as éveiben járt? Mi az, amivel annyira megfogott, hogy az sem zavart, hogy addig még soha nem jött össze neki párkapcsolat?

Figyelt kérdés
Konkrétan hány éves volt a férfi, amikor megismerkedtetek? Nem bántad meg, hogy összejöttél vele? Jól működött a kapcsolat? Miért nem volt előtted barátnője? Még mindig jártok?
tegnap 21:12
 1/7 anonim ***** válasza:
100%

31 éves volt, és nem bántam meg semmit.

Régóta ő a párom.

tegnap 21:21
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Az enyém 27 volt, ahogy én is, egyikünknek se volt senkije előtte. Hát, nem igazán működőképes, szakítani fogok valószínű. Szeretem, de semmi közös nincs bennünk, nem akart velem összeköltözni, nagyon lapos. Én úgy vélem mindkettőnknek menne valakivel hosszabb távra, de mi nem vagyunk egymáshoz illők, csak ő ezt kevésbé érzékeli férfiként, mint én nőkent, nekem magas szintű érzelmi igényeim vannak, de ő 20 percnél többet beszélgetni sem hajlandó, mert untatja, inkább a telefonját nyomkodná. Hát jó, de akkor az ilyen emberhez egy szűkszavú, kocka csaj illik szerintem.
tegnap 21:36
 3/7 anonim ***** válasza:
Ez érdekes. De annak elég sok van ha eddig nem jött össze neki senki. Jó példa amit a kettes írt.
tegnap 22:37
 4/7 anonim ***** válasza:
20 volt. Nem bantam meg ,szeretem. Meg mindig jarunk.
ma 00:37
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
3-as, 2-es vagyok, nem feltétlen lesz egy ilyen ember unalmas mindenkinek. Vannak ilyen nők. Én társaságkedvelő, programozós csaj vagyok, őt egy sétára se nagyon lehet elnyúzni. Átjön hozzám este 10 után, mikor már nem játszanak a fiúkkal. Ilyenkor már semmi értelmes interakció, vagy szex se fér bele és az sem érdekli, hogy 5:30-kor kelek, de ő miatta 10-kor nem tudnék aludni ha épp találkozunk. Hétvégén is fent van már 7:30-kor legkésőbb, pedig legalább akkor alhatnék 9-ig. Aztán 11-kor kirak a lakàsból, mert külőnben semmi értelmes nem lesz a napból. Megsúgom ő ekkor sem takarít meg semmi, csak döglik.
ma 06:55
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ja és full rutinszerű körök mennek állandóan. Egyetlen nyitott kérdése sincs felém, amire igen meg nem helyett bármi értelmeset lehetne felelni, a kommunikációs készsége 0. A mémekről meg barmi hülyeségekről nyomná a small talkot, de én erre nem vagyok kíváncsi általában. De annyira jól elvan hogy csoda ha nem tűnik fel neki, mekkora egy semmi ez az egész?
ma 06:58
 7/7 anonim ***** válasza:
Nem voltam még, de pont egy olyan férfi tetszik, aki lassan 40-hez közeli, és szerintem nem voltmég barátnője. Titeket hogy lehet megközelíteni? :)
ma 08:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!