Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért beszél össze vissza?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért beszél össze vissza? Mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Barátnőm azt mondta, hogy várja a testvérét, hogy hozzanak neki valamit, és nem tudja, mikor fognak jönni. Ezért nem találkoztunk három napig. Eleinte azt mondta, hogy írt neki, majd másnap azt állította, hogy nem írt, hanem telefonált. Végül kiderült, és nagy nehezen bevallotta, hogy nem is telefonált, bár először azt mondta, hogy törölte a hívást. Az üzeneteket is állítólag azért törölte, mert felidegesítették. Később azt mondta, hogy tényleg beszélt a testvérével, de azért sem tud feljönni, mert sokba kerülne neki. Jönnek az ünnepek kicsit rosszabb a hónap illetve ünnepek miatt is sok volt a kiadása.

ma 15:56
 1/8 A legrosszindulatúbb ***** válasza:
100%
Huh de nagyon ködös a magyarázata. Három napig miért ne lehetne találkozni? Csak egy testvér miatt? Ugyan már... itt valami humbug van a háttérben...
ma 16:06
 2/8 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy neked vett épp valamit karácsonyra?

Máskor mennyire megbízható?

ma 16:09
 3/8 A kérdező kommentje:
2 órás az út. Várta mivel meglett beszélve illetve hogy hoznak valamit amihez a nővérre férje is kell felszerelni. Ott ahol lakik még nem voltak nála. Azt tudom hogy egyszer mikor mellettem volt pont beszélt a tesojával h jönnek valamikor. Bennem akkor merültek fel kérdések mikor rá kérdeztem na mizu mondta h írt nekik h ne jöjjenek inkább ő nem vár. Másnap már azt mondta nem írt hanem telon beszéltek. Később persze azt vallotta hogy anyagi nehézségei vannak azért sem tud le jönni. Rá pár napjára mikor mentem hozzá van 2 cicája még picit szóval sokszor elég nagy kupit csinálnak. Mielőtt mentem egy nappal hozzá a történt sztori után mondta h takarít. Mikor oda értem nem engedett be a fürdőbe mondván várjak hadd takarítson gyorsan egyet. Ugyan ez volt a háló szobánál.
ma 16:15
 4/8 anonim ***** válasza:
Váratlanul mentél hozzá?
ma 16:18
 5/8 A kérdező kommentje:
2. Friss kapcsolat ez az első furi dolog. Karácsonyra tuti nem mivel rendelte. Pénz az valószínűbb.
ma 16:19
 6/8 A kérdező kommentje:
Nem nem váratlanul.
ma 16:20
 7/8 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, nekem iszonyú fura az egész:/
ma 20:36
 8/8 A kérdező kommentje:
Fura nekem is de nem gondolnám h megcsalna.
ma 20:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!