Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Párkapcsolatokban a plüssjáték...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párkapcsolatokban a plüssjátékok ajándékozása már megszűnt ugye?

Figyelt kérdés

Még a 90-es években és talán még 2000-es évek elején szokás volt, hogy tizenéves és huszonéves fiatalok párkapcsolatban plüss játékokat ajándékoztak egymásnak, macit, kutyát stb.

Tehát szó szerint a srác mikor ment randizni, nem virágot vitt hanem plüss játékot a lánynak.

Ez már megszűnt ugye?

dec. 14. 23:51
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
81%
Szerintem ez nem évszám (dátum), hanem életkorfüggő.
dec. 14. 23:53
 2/11 anonim ***** válasza:
87%
Hát randira nekem soha nem kellett volna plüss egy idegentől, de kapcsolatban simán, akárhány évesen.
dec. 15. 00:16
 3/11 anonim ***** válasza:
53%
Nem
dec. 15. 00:26
 4/11 anonim ***** válasza:
73%

Most párkapcsolatról vagy randiról van szó?

Szerintem nem szűnt meg, én kaptam ilyesmit a 2010-es és 2020-as években is a volt páromtól. Akkor kifejezetten örültem neki. Szerintem emberfüggő.

dec. 15. 00:49
 5/11 anonim ***** válasza:
55%
Szerintem is inkább korosztályfüggő.
dec. 15. 06:39
 6/11 anonim ***** válasza:
57%
Emberfüggő. Nem mindenki szereti a plüssöket. De tényleg ne randira! Főleg első randira ne!
dec. 15. 07:36
 7/11 anonim ***** válasza:
33%
Tini kategória amit te gondolsz. Most a divat a pulóver csere, haj gumi csuklora (nő ad pasinak) melltartó pánt csukló stb. Divatot múlt a plüss.
dec. 15. 08:14
 8/11 anonim ***** válasza:
57%
Randira szerintem is béna, de esetleg tiniknél még elmegy. Kapcsolatban viszont 30 évesen is kaptam plüsst, nem ez volt a fő ajándék, csak egy kis kiegészítés, örültem neki. Nem vagyok nagy plüssös, de kb 4-5 darab van a lakásban, őket szeretem.
dec. 15. 11:08
 9/11 anonim ***** válasza:

Nagyon aranyos dolog!😊

Emlékszem tini koromban kaptam plüss kulcstartót /egy fekete bárány/ ❤Később plüss majmot 🐒 Ezek kedves emlékek...

Nemrég leptem meg magam egy plüss mosómedvével! 😊

De nem mindenki szereti a plüssöket, valaki gyerekesnek

tartja! Ez lelki kérdés.

34/N

dec. 15. 16:34
 10/11 anonim ***** válasza:
Az a baj, hogy én felnőttként is szeretem ezeket a szarokat, főleg, ha olyantól vannak, aki közel áll hozzám, vagy ha valami tematikus (pl. animációs sorozatból egy karakter). Ezért lenne érdemes a személyhez igazodni, nem a szokásokhoz.
dec. 16. 03:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!