Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nőtársak, hogyan éritek el, hogy ismerkedéskor, párkapcsolatban és házasságban tiszteljen a párotok?
Jó pár nőt látok, akit tisztelnek a férfiak, engem nem nagyon, pedig szorgalmas vagyok, mindig vidám, pozitív, nem manipuláns, szerény, dolgozó, nem mindig sminkelt és műkörmös nő.
Sok fontos kérdésre nem adnak érthető választ a férfiak, pl arra sem, hogy mit szeretnének velem: tartóst vagy kalandot, mindenre ezt mondják: "spontán", "nem tudom", "majd alakul", "jó dolgokat", illetve egy-egy szóban beszélnek, nem értelmes mondatokban több hét és hónap online és személyes találkozás után sem.
A min 30as nők tanácsai érdekelnek kommunikációban, milyen mondatokat érdemes használni és egyéb dolgokban ezzel kapcsolatosan, köszönöm szépen. A középszintű tisztelet érdekel, én is mindig őszinte vagyok, nem egoizmus és nárcizmus. Nagyon szépen köszönöm.
"pl arra sem, hogy mit szeretnének velem: tartóst vagy kalandot, mindenre ezt mondják: "spontán", "nem tudom", "majd alakul"
Szerintem az összes felsorolt válasz tök elfogadható hiszen honnan tudná mi lesz a jövőben előre. Hiába mondja neked, hogy csak szex ha közben belédszeret és hiába lesz veled párkapcsolatban az elejétől fogva hogyha nem tud beléd szeretni bár akarná és szakítás a vége.
Elvárni ismerkedés elején, hogy tudja mi a célja szerintem lehetetlen nemcsak férfiakra, de nőkre nézve is vagyis téged beleértve.
Te is lehetsz úgy, hogy kapcsolatban vagy valakivel, minden jól megy azt hiszed szerelmes vagy és rá 2 hónapra rájössz, hogy mégse.
Nem lehetséges, hogy kissé-nagyon rágörcsölsz a pártalálásra? Vagy, hogy igazából férfiakra vetíted ki saját magad iránti önbecsülésed?
Amúgy a tisztelet oda-vissza működő dolog.
Senki se fog neked adni ha te nem adod meg neki.
Nem azt állítom, hogy bunkó vagy, de azért ha elvárod a tiszteletet az na beképzeltnek tűnik valamilyen formában.
Lol, de hát nők is mondják, hogy majd eldől. Senki se tudja mi lesz előre. Ha meg ígérgetne, hazudna mindent össze akkor az lenne a baj.
Nincs olyan, hogy egy találkozó után beléd esik a férfi, létezni se tud nélküled, szerelmet vall és majd együtt öregszetek meg. Ha 2 hét után szerelmet vallana az irtó nagy intő jel.
Mindennek ki kell alakulni.
Nyilván ha még találkozóra sem kerül sor maximum 1 hónap után és nem tízezer kilométerre él tőled akkor le kell tiltani.
De megint ha a kérdező vár hónapokat férfiakra akikkel csetel az nem a férfiak hibája hanem az övé.
Ismerni kell magadat. Ezek után már könnyű. Amikor olyat mond vagy tesz vagy viselkedik, ami neked negatív érzést okoz, rögtön szóllj. Nem kell elhallgatni,mert azt fogják hinni, hogy neked ez így belefér, megtehetik veled.
Az online ismerkedést nem húznám sokáig, minél hamarabb találkozni kellene, hogy tudjátok, hogy tetszetek e a másiknak.
Férfi nem tud tisztelni nőt mert undorítja őket a szexben a női szerep. Ahogy a farkához érsz, qrva vagy, kibeszél, és nem vagy számára ember.
Ezt persze tagadni fogják, hisz akarják, hogy a farkukhoz érj. Csak értéket veszítesz tőle.
Olyan a személyiségem és ennyi, szerintem sok múlik a nevelésen is, engem nem nyomtak el a szüleim, mindig arra neveltek, hogy érvényesítsem az akaratom és legyenek elvárásaim, mondjam ki a véleményem, stb. Semmi olyasmire nem tanítottak soha, hogy másoknak akarjak megfelelni bármiben is. Megjegyzem, nem ismerkedem online, ott biztos kapnék én is millió “ah nem tudom mit akarok, de dugni azért jó lenne, aztán majd meglátjuk” ajánlatot, de ott nyilván nem fog átmenni, milyen ember vagyok, pár üzenet alapján. Szinte mindig olyan férfiakkal randiztam és lettem kapcsolatban, akikkel valamennyire már ismertük egymást eleve egy közösségből és komolyan vettek. Nem feltétlen kell ennek régi ismeretségnek lennie, de szerintem élőben elég rövidebb idő is, hogy kiderüljön, felesleges kósza dugás reményében erőlködnie bárkinek. (Bár volt FWB kapcsolatom is, de azt meg én kezdeményeztem.)
De annak is igaza van, aki azt mondja, hogy vannak férfiak, akiket egyszerűen nem érdekel a komoly kapcsolat és pont, hiába vagy te akármilyen. Na ezeket nehezebb online szűrni, mert ott repkednek az üzenetek tét nélkül.
Férfiként engedd meg, hogy hozzászóljak:
Az, hogy egy férfi tiszteljen téged, a kapcsolat dinamikájától és a kölcsönös tisztelettől függ, ami csak akkor működik, ha mindkét fél nyitott és őszinte. A tisztelet alapja nálam nagyon egyszerű, és nem igényel túl bonyolult szabályokat vagy manipulációkat.
A legfontosabb, hogy nem cseszegetek, nem próbálom megváltoztatni a másikat, és nem is próbálok folyamatosan "javítani" rajta. A kapcsolat alapja számomra az, hogy mindkét fél olyan, amilyen, és ha szeretjük egymást, akkor egyszerűen csak élvezzük a másik társaságát, anélkül, hogy egymást nyomasztanánk.
Egy nő tisztelete, aki nem próbál meg bántó kritikát mondani, hanem inkább érdeklődik a dolgaim iránt, valódi szövetségessé válik számomra. A kapcsolat nem a harcról szól, hanem az együttműködésről. Ha nem érzem, hogy egy partner versenytárs vagy „kisebb ellenség” lenne, hanem egy olyan ember, aki ugyanúgy figyel rám és a vágyaimra, mint én őrá, akkor a tisztelet mindkét irányból megvan.
Emellett fontos, hogy nem kell mindig mindent szavakba önteni, hogy működjön a dolog. Az igazi tisztelet a viselkedésben, a tettekben rejlik. Egy kapcsolatban én is szeretem, ha nem kell mindent kifaggatni és nyomás alá helyezni, hanem egyszerűen tudjuk, hogy mit akarunk. Az őszinteség és a kölcsönös bizalom a legfontosabb; ha ezek megvannak, minden más magától alakul.
Egy szó, amit keresek: harmónia. A tisztelet nem valamiféle erőltetett elvárás, hanem egy természetes, mindkét fél által megélt érzés, amely a megfelelő kommunikációval és a kölcsönös érdeklődéssel építhető.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!