Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Valakinek hasonló tapasztalata?

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Valakinek hasonló tapasztalata?

Figyelt kérdés

Együtt voltam a párommal múlt este, megszakítást alkalmaztunk, kivette s rám élvezett, de nem belém sőt nem is a nemi szervemre, hanem feljebb

Rá 20p re kb mentem zuhanyozni, pisilni.. s pisilés közben volt a vizben valami fehéres átlátszós cucc leszállva a wc alljára.. vajon belém mehetett kicsi? A párom azt mondja hogy nem! Vagy az én váladékom lehetett? Volt már valakinek hasonló?

ma 08:27
 1/6 A kérdező kommentje:
Kérlek ne gyertek ezzel a “megszakítás nem védekezés” dumával.. 5 éve együtt vagyunk hol megszakitással, hol gumival védekeztünk, s nem történt semmi.. mert ahol vigyáznak ott nem nagyon lehet baki.
ma 08:40
 2/6 anonim válasza:
Vagy az övé, vagy a tiéd :)
ma 09:06
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Csak én érzem az önellentmondás magasiskoláját?

Szóval, azt állítod, hogy "ahol vigyáznak ott nem nagyon lehet baki", majd megkérdezed, hogy a csészében talált dolog vajon baki-e?😆

Hát nővérem, az lehet sperma és/vagy előváladék.

De ugye terhes semmiképp se lehetsz, mert vigyáztatok.🤣🤣🤣

ma 09:14
 4/6 A kérdező kommentje:
Hát nővérem! Nem gondolnám véletlennek pont ezaz. Csak a párom már szeretne nagyon babát, juniusban lesz az esküvőnk, én csak utána szeretném. Nem gondolnám véletlennek mert eddig nagyon tudatosan odafigyeltünk erre, csak ez most furi volt s gondoltam itt megkérdezem, volt e valakinek hasonló
ma 09:27
 5/6 A kérdező kommentje:
De belőle nem nézném ki, hogy ilyet csinálna.. gondoltam a nőknek is folyhat váladék, ami esetleg látszódhatott a vizeletben
ma 09:29
 6/6 anonim ***** válasza:

Ha csak nem vagy nyúl, a baba mindenképp az esküvő után fog megérkezni.😄

Mazel tov!😊

ma 09:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!