Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők akik szépek lettek csúnyából azok is hasonló dolgokat tapasztalnak?
Ahogy szuletesi adottsagaim miatt sajnks megtapasztaltam fiatalon, hogy milyen az, ha nem vagy szep lany. A fiuknak van egy resze aki nagyon bunko azokkal a lanyokkal akik nem tul esztetikusak. Peladul mig baratnomnek kinyitottak az ajtot addig elottem becsaptak, kb soha nem engedtek elore sehol, sokszor gunyoltak es csufoltak, tarsasgban akarmit mondtam kb ram se neztek. A szep lanyt figyeltek a fiuk es lanyok is, hogy o mit szeretne, mit gondol, mit mond. Nekem baromi nagy effortot kellett mindig beletennem abba, hogy egy ferfi akarjon barmit is tolem. Mindig ugy ereztem kb 100%-ot kell nyujtanom, olyan dolgokat amiket egy “szep” lany nem tesz meg nekik. Volt hogy baratnom neveben en beszeltem a sraccal es halal szerelmes lett baratnombe..kozben velem dumalt messengeren.
Teltek az evek, lett penzem es plasztikaztattam, eljartam kezelsekre. Konkretan meg sem ismerem magam..es nem mű plasztik nő lettem, hanem szimplan szép. Azota barhova megyek megkapom milyen szep vagyok, anyos, sogorok, baratom barati mind csak a szepsegemrol aradozik. Most mar egy kapcsolatban lehetnek elvarasaim es nem kell mindent is bele tenni, hogy velem maradjanak. Tarsasgban megengedhetem magamnak, hogy csendben uljek es masok probaljanak kozelebb kerulni hozzam. Random emberek sokkal ledvesebbek velem, semmi negativ beszolast nem kapok.
Masnak is volt/van yen? Ti hogy elitek meg? Nekem meg mindig nehez felfogni es elhinni, hogy mar nem az a kis csunya lany vagyok…
Én fogyással lettem szép, és tök jó volt lekoptatni azokat a pasikat, akik előtte bunkóztak velem a kövérségem miatt 😃
Pont a legbunkóbb volt a legkitartóbb, és addigra már kövérebb, mint én voltam😃
A párom pedig az lett, akinek kövéren is tetszettem, és már akkor is akart ❤️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!