Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az ilyen pasiról, hasonló, esetleg több tapasztalat cukrosokról?
Aki cukrosés emiatt (?) elöfordul hangulatingazdozas , azaz eltúlzott reakciók . Mérsékelt elhizása van, es 51 éves., egesz eleteben a vendeglatóiparban dolgozott , szakácskiképzése van .
Egyik nap beszelgetni próbalt velem , de feluletes valaszokat adtam mert mobiloztam ( csak kollegak vagyunk ) , es utana azt mondta gyere mondjak valamit es beinvitalt a mosdóba , nöibe , hogy masokne hallják , es azt mondta hogy öruljek hogy nem törte ela mobilt , es mivel foglalkozom . Meg azt is bevallottam hogy mit reggeliztem . Eleg duhös volt nem attól feltem hogy megüt hanem hogy hozzajarul a kirúgásomhoz, megvan hozza a lehetösege
Amúgy humoros , nyilt es kedves . Egyszer egy kolleganö akart valamit mondani neki de ö valami feladattal stresszelt es rárivallt hogy takarodj ! Anyam szerint a cukra miatt van . Tehat nem duhkitöresei vannak hanem ilyen velemennyilvanitas vagy mi ami varatlan es sokszor sertö
Mindent eszik semminek nem akar ellenállni , egy élete van azt mondja es önti a fagyijara a csokiszószt aztan mondja hogy majd ezert dupla adag inzulint kellvegyen este .
Nekem azt mondta , hogy kedvel es szepneklát de egyszer megdicsertem sajat magam viccböl hogy en vagyok a legjobb a szakmában , de ö felduhödött ettöl es azt mondta hogy ezert ki fog rúgatni , mit kepzelek magamról . Utana megbántastb , próbált kedveskedni de nagyonrosszulesett .
Sok cukros van a környezetemben, de egyik se ilyen, mint ő.
Ez valami bolond, vigyázz vele!
Apád is cukros ÉS ilyen természetű.
A cukor nem véd meg az agybajtol, de nem is attól van.
Akkor hidd el nyugodtan anyádnak,aki biztosan tévedhetetlen, orvos és pszichiáter is egyben. De akkor minek kérdezed?
(ápolóként mondom,hogy semmi köze a bunkóságnak a cukorhoz. sőt,a cukrosok általában még nyugisabbak is,mert elesettebbek ha inog a cukruk,nem állnak neki arcoskodni,mikor felállni is kihívás,szédülnek,remegnek.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!