Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, hogy van ez nálatok? Hasonló tapasztalat, észrevétel?
Az a tapasztalatom, hogy egy szakítás után amint a nő kezdi jól érezni magát, változtat a külsején, esetleg jobban néz ki, mint azelőtt akkor kezdenek rájönni a férfiak, hogy hiba volt szakítani.
Volt, hogy azért szakított velem a párom, mert már nem szeretett. Olyan is előfordult, hogy más nő miatt hagytak el és mindig olyankor próbáltak könyörögni amikor talpra álltam ,összeszedtem magam és jobb formába kerültem.
Én soha egy szakítást se bántam meg, pláne nem könyörögtem soha exnek, hogy fogadjon vissza, és a barátaim/haverjaim/ismerőseim körében se tudok ilyenről.
Nem tudom, hol tapasztaltad te ezeket.
Bár lehet, hogy a mai fiatal "férfiaknak" már annyira elsorvadtak a tökeik, hogy képesek könyörögni egy nőnek..
Valóban létező a jelenség.
Viszont én erre legszívesebben visszakérdeznék: Miért nem vagy jó formában mindig? Miért kell ehhez egy szakítás?
Folyamatosan figyelni kell a másikra, és megadni neki azt, amit csak tudsz. Önmagadból is a legjobbat.
Persze ez mindkét félre érvényes.
Hajlamosak az emberek arra, hogy ha már valaki 'megvan', akkor természetessé válik a jelenléte, lustaságból, vagy kialakult biztonságérzet révén azt gondolják, hogy többet nem kell tenni érte. Pedig igen.
A mottó: amikor reggel felkelsz, gondolj arra, hogy jobb legyél, mint tegnap. Persze ez nem mindig sikerül, de törekedni kell rá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!