Terhességi tesztről lenne egy érdekes kérdésem, Észre vételem. Olvasd el kérlek!?
Ma csináltam egy tesztet és ha nagyon nagyon néztem akkor ott volt a 2ik csík, fénnyel kellett csak játszani. (nem száradási csík volt mert nem volt maszatos).
Szóval vakuval alulról meg világítottam a tesztet közbe forgattam és ott is látszott a 2ik csik. Az lenne a kérdésem h minden teszt ilyen? Van otthon nektek negatív teszt? Próbáljátok ki h alulról meg világítjátok. Kíváncsi lennék h nektek is jelzi e a 2ik csíkot. :)
Tudom h nem vagyok terhes ,,még"
Csak kíváncsi voltam :)
Nekem még sosem volt ilyen. Ha negatív akkor negatív. Csak akkor lenne második csík, ha rajzolnék rá:D
Pont a hétvégén csináltam utoljára tesztet, mert idén még nem jött meg...és hátha. De negatív. Igazából éreztem, hogy nincs baba mint mindig, csak megbizonyosodtam.
1.5 héttel mensi előtt?
Ennél l csak az jobb, aki szét is szedte a tesztet, hogy megtalálja a 2.csíkot.
1 hete kb. Pont peteérés előtt 2 nappal :) úgy h vagy be jön vagy nem.
Ja! És nem azért teszteltem h meg bizonyosodjak van e baba!! Mert nem vagyok annyira tudatlan, tudom h korai és mensi napja (vagy környékén) lehet már tesztelni.
Csak a tesztet teszteltem, mert már olvastam róla h valakinek 2 csíkot mutatott közbe nem volt baba. Vagy 1 csík sem jelent meg. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!