Lehetek ennek ellenére terhes?
Figyelt kérdés
Sziasztok,férjemmel 22-óta próbálkozunk babával és lehet furán fog hangzani de érzem is hogy "valami" van odabennt és néha úgy érzem mintha meg akarna jönni de ennek ellennére a tesztek negatívak lettek (az egyiket 12 napon a másikat viszont ma csináltam) és most 15-16 kellenne megjönnie,ettől függetlenül lehetek terhes?? Egyszer voltam terhes de akkor sajnos a babát el kellett vetetnen viszont akkor a 4 hetesen vettem észre hogy hoppá valami van..fájt nagyon a mellem most meg akarom és nem érzem a "tipikus" tüneteket...😥 köszönöm előre is a válaszaitokat! 22/L2015. márc. 11. 12:36
1/6 anonim válasza:
Ha csak 15-16-án kellene megjönnie, akkor most max a beágyazódásnál járhatsz, tehát ilyenkor értelemszerűen még semmit nem mutat a teszt, mert ha ez ténylegesen a beágyazódás akkor a szervezeted csak ezután fogja termelni a hcg-t amiből a teszt ki tudja mutatni a terhességet.
A nemvárt napján vagy az azt követő napon tesztelj, addig feleslegesen lősz el egy csomót.
2/6 anonim válasza:
A "mintha megjönne" érzés, azaz az alhasi fájdalom az a beágyazódás jele is lehet, nekem még a mellfeszülés volt jelen a 4. hétben, de a teszt csak az 5.héten mutatta ki.
3/6 anonim válasza:
Ja és a teszten is csak egy nagyon halvány csík volt. Menj el orvoshoz, ha nem jön meg, mert nekem pl kellett hormongyógyszer a nehéz beágyazódás és az enyhe vérzés miatt :)
4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Kedves első! Akkor az nen igaz hogy a harmadik napon azaz a 12 napon már kimutatja a teszt a terhességet?
kedves második! Tervezem ahogy nem jön meg go orvos :) remélem az az érzés a beágyazòdás :) mindenesetre ma reggel mássodjára,jelenleg most is olyan hányingerem va...:) reménykedem benne hogy terhes vagyok 3-4 napot kell várnom a havimig amit nem várok :)
2015. márc. 12. 10:55
5/6 anonim válasza:
100.000-ből 1-nél mutatja ki a tesz hamarabb, de átlagosan csak a nemvárt napján vagy utána. 1-es voltam.
6/6 anonim válasza:
Remélem, sikerül, bár a hányinger ilyenkor még nem szokott jelentkezni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!