Elképzelhető, hogy ennek ellenére se leszek terhes? ( escapelle)
Figyelt kérdés
Több helyen is olvastam, hogy ha peteéréskor történik a baj, nem nagyon számít hány órán belül szedem be, elég kicsi a valószínűsége hogy meggátolja a fogamzást. Volt olyan aki hasonlóan a ciklusa közepén kényszerült 72órást beszedni és mégsem lett baba a dologból? Köszönöm a válaszokat.2014. okt. 18. 15:57
1/5 anonim válasza:
Nem tudom, hol olvastad ezt, de elég nagy hülyeség. A 72 órás arra való, hogy meggátolja a fogamzást. Ha nincs peteérésed, akkor fogamzás sem lesz!!
2/5 anonim válasza:
Ez nem igaz.
Alapból nem egy dolgot akadályoz meg, hanem többet, ugyan úgy, mint a fogamzásgátló. Megakadályozza a petesejt kiszabadulását, ha ez megtörtént, akkor a megtermékenyítést.
Az idő is számít! Minél előbb veszed be, annál nagyobb a hatékonysága.
Az esetek 85%-ban hatásos, de ebben nyilván benne van a 72 óra környéki bevétel is. Ha 12 órán belül bejut a szervezetbe, minimális az esély a terhességre.
3/5 A kérdező kommentje:
Értem, köszönöm... 7,5 ora múlva szedtem be, szóval az remélem még jó
2014. okt. 18. 16:30
4/5 anonim válasza:
Biztos, hogy jó, szerintem ne aggódj. Nekem is kellett egyszer bevennem, nem lettem terhes. Bár akkor még nem nézegettem, mikor van peteérésem stb. , de a gyógyszer bevétele után én nem aggódtam.
5/5 anonim válasza:
Baratnomnek kivaltottuk, bevette es megis megmaradt a baba. Egeszseges nagyfiu lett mara, ugyhogy semmi sem 100%!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!