Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Elképzelhető, hogy párom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elképzelhető, hogy párom direkt nem szedte a tablettákat? Lehet olyan hogy a tabletta szedése mellett terhes lesz valaki?

Figyelt kérdés
Párom mondogatta, hogy gyereket akar egy időbe, de én mondtam, hogy még nem értünk meg rá még ez korai. Egyik nap jön hogy terhes lett és én azonnal mondtam, hogy vetesse el, de nem akarja, mert az gyilkosság szerinte. Kérdeztem tőle, hogy tabikat szeded-e rendesen és erre váltig állította, hogy igen minden pontosan bevett.
2013. máj. 23. 23:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%

Sajnos vannak ilyen nők is... :/ Nem tudhatod biztosra. Van olyan, hogy valaki rendesen szedi, mégis terhes lesz...de van olyan is, aki visszaél ezzel. Az utóbbi a legaljasabb, amit nő tehet.

24N

2013. máj. 23. 23:49
 2/11 anonim ***** válasza:
59%
Ha ennyire nem bízol benne akkor ezt kár erőltetni. Ennyi bizalommal abban sem lehetsz biztos, hogy tőled vannak a gyerekek. Húzz nyúlcipőt, még azzal is kevésbé keseríted meg az életét a gyereknek, mint hogy egy ilyen kapcsolatban kelljen felnőnie.
 3/11 anonim ***** válasza:
fake
 4/11 anonim ***** válasza:
Esetleg ellenőrizd le hogy szedte e rendesen. Gondolom meg vannak a leveli a gyógyszernek. De ne tudjon róla! Amúgy ha eltitkolta akkor egy jó nagy szemétség tőle.
2013. máj. 24. 00:00
 5/11 anonim ***** válasza:

4-es!

Miért tette volna el az üres leveleket? Ahogy a végére értem, mindig kidobtam. Minek tartogattam volna?

Kérdező!

Igen, lehetséges. Rendes, pontos szedés mellett is előfordulhat terhesség, de azért nem olyan gyakori.

Gyakoribb, hogy csak úgy gondolja valaki, hogy rendesen szedte, de közben hanyagság történt. Kimaradt egy szem, vagy hányás, hasmenés esetén nem pótolta.

Illetve a gyógyszerkölcsönhatások miatt (antibiotikum) is csökkenhet a védelem.

És igen, az is előfordul, hogy valaki szándékosan hagyja ki, mert így akar gyereket. Nem szép dolog, ez tény.

De tudod, csak azt lehet csőbe húzni, aki hagyja magát!

Amikor ráhagytad a barátnődre a védekezést, akkor ezt is vállaltad!

A gyerek nem tehet róla, az abortuszt nem kényszerítheted, majd fizethetsz, mint a katonatiszt.

Aki nem akar ilyen helyzetbe kerülni, az gumit húz.

2013. máj. 24. 01:06
 6/11 anonim ***** válasza:
5-ös! Exbarátnőm visszarakta a dobozba. Majd miután elfogyott mind a 3 levél úgy dobta ki. Ráadásul a levélen számozva vannak a napok is úgy tom. Jó lehet nem mindegyiken. Azért meg lehet nézni ha még nem dobta ki.
2013. máj. 24. 02:35
 7/11 anonim ***** válasza:
Nehéz ügy ez...:/ Igazából lehet is meg nem is.A lehetséges válaszok erre hogy :1.nem szedte tényleg a tablettát. 2.Tabletta mellett esett teherbe.Nézz utána olvastam már pár helyen hogy 1-2 bizonyos fajta tabletta mellett sokan teherbe esnek. 3.Beteg volt a tabletta szedése alatt pl hányt,ment a hasa stb.Ilyenkor a gyógyszer nem tud felszívódni a szervezetben és olyan mintha nem vette volna be.Valamint gyógyszerek is gyengítik és hatástalaníthatják a tabi hatását mint pl az antibiotikum amire a tájékoztató is felhívja a figyelmet,ilyenkor tabletta mellett óvszerrel is védekezni kell. Végül is már lényegtelen hogy történt.Viszont ha dokihoz menetek a baba végett,mindenképpen kérdezzetek rá! :) ...23l
2013. máj. 24. 10:20
 8/11 anonim ***** válasza:
Lehetséges hogy gyógyszer mellett lett terhes! Nézd majd a kiskönyvét,abban benne van minden,még az is,hogy védekeztetek-e ,egyik ismerősöm így bukott le, azt mondta a párjának,hogy szedte a gyógyszert a terhes kiskönyvben pedig az szerepelt,hogy "védekezés: nem volt"
2013. máj. 24. 12:24
 9/11 anonim ***** válasza:

Elvileg lehetséges (rendes szedés mellett minimális az esély), de ha mondogatta, hogy gyereket akar, akkor azért elképzelhető, hogy valóban trükközött... és soha nem fogod megtudni az igazat.

A következőt javaslom: mondd el neki, hogy ha tabletta mellett esett teherbe, akkor igenis fennáll a veszélye, hogy problémák adódnak emiatt, ezért szeretnéd, ha elmennétek együtt egy alapos kivizsgálásra, hogy az orvossal egyeztessétek, a tabletta miatt lehet-e gond a babával.

2013. máj. 24. 13:32
 10/11 anonim ***** válasza:
Esetleg ha tudod,hogy mikor váltotta ki a gyógyszert,és tudod,hogy hol tartja őket, meg tudod nézni,hogy tényleg szedte-e!Önmagában az hogy mondogatta,hogy gyereket akar nem jelent semmit, én is mondogattam, illetve beszéltünk,hogy jó lenne egy baba de előbb spórolnunk kell,ezt megbeszéltük.
2013. máj. 25. 12:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!