Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elképzelhető, hogy párom direkt nem szedte a tablettákat? Lehet olyan hogy a tabletta szedése mellett terhes lesz valaki?
Sajnos vannak ilyen nők is... :/ Nem tudhatod biztosra. Van olyan, hogy valaki rendesen szedi, mégis terhes lesz...de van olyan is, aki visszaél ezzel. Az utóbbi a legaljasabb, amit nő tehet.
24N
4-es!
Miért tette volna el az üres leveleket? Ahogy a végére értem, mindig kidobtam. Minek tartogattam volna?
Kérdező!
Igen, lehetséges. Rendes, pontos szedés mellett is előfordulhat terhesség, de azért nem olyan gyakori.
Gyakoribb, hogy csak úgy gondolja valaki, hogy rendesen szedte, de közben hanyagság történt. Kimaradt egy szem, vagy hányás, hasmenés esetén nem pótolta.
Illetve a gyógyszerkölcsönhatások miatt (antibiotikum) is csökkenhet a védelem.
És igen, az is előfordul, hogy valaki szándékosan hagyja ki, mert így akar gyereket. Nem szép dolog, ez tény.
De tudod, csak azt lehet csőbe húzni, aki hagyja magát!
Amikor ráhagytad a barátnődre a védekezést, akkor ezt is vállaltad!
A gyerek nem tehet róla, az abortuszt nem kényszerítheted, majd fizethetsz, mint a katonatiszt.
Aki nem akar ilyen helyzetbe kerülni, az gumit húz.
Elvileg lehetséges (rendes szedés mellett minimális az esély), de ha mondogatta, hogy gyereket akar, akkor azért elképzelhető, hogy valóban trükközött... és soha nem fogod megtudni az igazat.
A következőt javaslom: mondd el neki, hogy ha tabletta mellett esett teherbe, akkor igenis fennáll a veszélye, hogy problémák adódnak emiatt, ezért szeretnéd, ha elmennétek együtt egy alapos kivizsgálásra, hogy az orvossal egyeztessétek, a tabletta miatt lehet-e gond a babával.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!