Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Elképzelhető, hogy párom...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elképzelhető, hogy párom direkt nem szedte a tablettákat? Lehet olyan hogy a tabletta szedése mellett terhes lesz valaki?

Figyelt kérdés
Párom mondogatta, hogy gyereket akar egy időbe, de én mondtam, hogy még nem értünk meg rá még ez korai. Egyik nap jön hogy terhes lett és én azonnal mondtam, hogy vetesse el, de nem akarja, mert az gyilkosság szerinte. Kérdeztem tőle, hogy tabikat szeded-e rendesen és erre váltig állította, hogy igen minden pontosan bevett.
2013. máj. 23. 23:46
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Előfordulhat rendszeres szedés mellett is, esetleg ha megy a hasa vagy hányt akkor a tabi kiürül a szervezetből és ilyenkor pótolni kell (kéne!) és ilyenkor kevésbé véd a tabletta és nagyobb az esély a teherbeesésre, ha szedett antibiotikumot az is ütheti a tablettát, vagy ha véletlenül elfelejtett egy szemet bevenni. Sok minden lehet, de az is hogy direkt nem vette be.
2013. máj. 25. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!