Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Terhességi tesztről lenne egy...

Terhességi tesztről lenne egy érdekes kérdésem, Észre vételem. Olvasd el kérlek!?

Figyelt kérdés

Ma csináltam egy tesztet és ha nagyon nagyon néztem akkor ott volt a 2ik csík, fénnyel kellett csak játszani. (nem száradási csík volt mert nem volt maszatos).

Szóval vakuval alulról meg világítottam a tesztet közbe forgattam és ott is látszott a 2ik csik. Az lenne a kérdésem h minden teszt ilyen? Van otthon nektek negatív teszt? Próbáljátok ki h alulról meg világítjátok. Kíváncsi lennék h nektek is jelzi e a 2ik csíkot. :)

#terhességi teszt #csík #negatív #tapasztalat észrevétel
2015. márc. 12. 18:10
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
Nyilván minden teszten meg van a 2. csík helye, aminek ugye el kell színeződni,ha hcg van a pisiben. Aki nagyon trükközik, forgatja, világítja, gondolom megláthatja.
2015. márc. 13. 08:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!