Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek az ilyen pasiról, hasonló, esetleg több tapasztalat cukrosokról?
Aki cukrosés emiatt (?) elöfordul hangulatingazdozas , azaz eltúlzott reakciók . Mérsékelt elhizása van, es 51 éves., egesz eleteben a vendeglatóiparban dolgozott , szakácskiképzése van .
Egyik nap beszelgetni próbalt velem , de feluletes valaszokat adtam mert mobiloztam ( csak kollegak vagyunk ) , es utana azt mondta gyere mondjak valamit es beinvitalt a mosdóba , nöibe , hogy masokne hallják , es azt mondta hogy öruljek hogy nem törte ela mobilt , es mivel foglalkozom . Meg azt is bevallottam hogy mit reggeliztem . Eleg duhös volt nem attól feltem hogy megüt hanem hogy hozzajarul a kirúgásomhoz, megvan hozza a lehetösege
Amúgy humoros , nyilt es kedves . Egyszer egy kolleganö akart valamit mondani neki de ö valami feladattal stresszelt es rárivallt hogy takarodj ! Anyam szerint a cukra miatt van . Tehat nem duhkitöresei vannak hanem ilyen velemennyilvanitas vagy mi ami varatlan es sokszor sertö
Mindent eszik semminek nem akar ellenállni , egy élete van azt mondja es önti a fagyijara a csokiszószt aztan mondja hogy majd ezert dupla adag inzulint kellvegyen este .
Nekem azt mondta , hogy kedvel es szepneklát de egyszer megdicsertem sajat magam viccböl hogy en vagyok a legjobb a szakmában , de ö felduhödött ettöl es azt mondta hogy ezert ki fog rúgatni , mit kepzelek magamról . Utana megbántastb , próbált kedveskedni de nagyonrosszulesett .
A cukortól nem agresszív lesz valaki hanem maximum elájul ha lemegy a cukra.
Hülyeség a cukorra fogni az emberi viselkedést. agyban vannak bajok jól írják a többiek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!