Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Elvált gyerekes nők,hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvált gyerekes nők,hogy ismerkedtek?

Figyelt kérdés

Az olyan nők akik már elváltak,van 1-2 gyerekük,hogyan ismerkednek?

Mi alapján választanak párt?

Rengeteg társkereső oldalon vannak fenn,olyan 28+ nők akik már elváltak és van gyerekük is.

Én bevallom nem vagyok gyerekpárti és az ilyen nőket mindig is kerültem

ma 07:45
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
73%
De akkor nem mindegy neked?;)
ma 07:51
 2/11 anonim ***** válasza:
88%
Sehol, mert nem érdemes!
ma 08:02
 3/11 anonim ***** válasza:
70%
Társkeresőn próbálkozom, eddig sikertelenül. Az nekem is magas, ha nem a gyerekes nők a célcsoportod akkor mért érdekes ez számodra?
ma 08:15
 4/11 A kérdező kommentje:

Nem baj, nem is kell értened,ne erőltesd meg magad.

Az űrutazás is érdekel,de mégis kerülöm a világűrt.

ma 08:18
 5/11 anonim ***** válasza:
80%
Én 10 éve már sehogy.Sem kedvem, sem időm nincsen arra, hogy megkeressem a tűt a szénakazalban a rengeteg selejt minőségű kínálatban.Így teljesen nyugodt az életem is ezen a téren.Ez felülmúlhatatlan.
ma 08:44
 6/11 anonim ***** válasza:
63%
Tapasztalat, gyerekes nő csak szexre kell, ezért már sehogy.
ma 09:33
 7/11 anonim ***** válasza:
54%
Mivel csak szexre találnának be a környezetemben, így sehol és sehogy.
ma 09:44
 8/11 anonim ***** válasza:

Válás után 2 exem van.

Egyik netről.másikat ismertem korábbrol.

Mindkettő féltékeny beteg nárci. Szakítás után is zaklatnak évek múlva is, meg megy a béküljünk ki, máskor meg a fenyegetések, rágalmazások dühükben. Mindkettő diplomás értelmiségi 40+.

Szóval most inkább sehol nem ismerkedem. Mert ha lenne vkim, mèg baja esne.

A többi tahó meg akik neten szexre mennek, eleve szűrve van és tiltva.

ma 09:56
 9/11 anonim ***** válasza:
Akkor én leszek az ellenpélda. Soha életemben nem tudtam elképzelni az életem úgy hogy más gyereke van mellettem. Sőt még a gyerekeket is utáltam. Aztán megismerkedtem egy fantasztikus nővel, akinek volt egy tündéri 6 éves kislánya. Nem hisztizik, nem visít baromi jól nevelt és végtelen okos. Nos azóta a hölgy a felségem és a kislánya az én kislányom. Szerintem ők voltak az 1 a millióból. A kivétel.
ma 10:24
 10/11 anonim ***** válasza:
#8 én nem félek, pár évet voltam sitten szóval lehetsz a csajom, megvédelek😙
ma 10:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!