Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Elvált gyerekes nők, hol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Elvált gyerekes nők, hol ismerkedtek?

Figyelt kérdés

35 éves vagyok. Több mint egy éve váltam el. Nem vagyok elhízva, rendszeresen járok kozmetikushoz, fodrászhoz.

Hol tudok ismerkedni? Vagy a gyerekes nők már senkinek sem kellenek?

2022. márc. 16. 13:42
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Tinder.
2022. márc. 16. 14:00
 2/10 anonim ***** válasza:
13%
Gyakori.
2022. márc. 16. 14:02
 3/10 anonim ***** válasza:
10%
Badoo. De amúgy nekem nem kellenèl.
2022. márc. 16. 14:26
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
Mik az elvárásaid a férfival szemben? Ha esetleg elvált gyerekes férfiak is játszanak, akkor pl játszótéren hétvégén biztos vannak ilyen pasik. És így rögtön akár a gyerekét is megismerheted, nem pedig egy többedik találkozó alkalmával lesz zsákba-macska....illetve már tudod, hogy valószinűleg családcentrikus, de minimum szereti a gyerekekit, ha foglalkozik ennyire velük (mert van ugye aki mégcsak látogatóba is alig megy), ami a jó jel. JÓ persze így elsőre hülyén hangzik, hogy játszótéren párt találni, de hol máshol lenne esélye egy elvált szülőnek másik elvált szülőkkel nagy eséllyel összefutni? PErzse függ a gyerekek korától, de szerintem 35 évesen még simán játszóterezős korú a gyereked. És nyilván függ attól is milyen céllal ismerkednél. Ha csak alkalmi szerető kell, akkor ezen válaszom nyilván nem opció...
2022. márc. 16. 14:33
 5/10 anonim ***** válasza:
29%

"Vagy a gyerekes nők már senkinek sem kellenek?"

Sajnos meg mindig vannak olyan balekok, akinek kellenek....

37F incel

2022. márc. 16. 14:41
 6/10 anonim ***** válasza:
76%
Gyerekkori, tini-,ifjúkori ismerősi körben
2022. márc. 16. 14:41
 7/10 anonim ***** válasza:
73%
34 vagyok, elvált, 2 gyerekkel, Budapestről. Ha szeretnél ismerkedni, írj rám!
2022. márc. 16. 14:44
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Én badoon ismerkedtem, 3 éve élünk együtt, gyerekes férfi lett a társam.
2022. márc. 16. 15:10
 9/10 anonim ***** válasza:
29%
A tavasz teheti? Egyre több a panaszkodó nő. Nem talál szexpartnert, társat,... Ez eddig ilyen töménységben nem volt jellemző.
2022. márc. 16. 16:13
 10/10 anonim ***** válasza:
51%
Itt semmiképp
2022. márc. 16. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!