Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire szamit, hogy az elvalt, gyerekes nö, akivel ismerkedtek, jólsikerult gyereke van?
Maga a tény, hogy gyereke van számomra kizáró ok. Míg nem volt ez így, addig semlegesnek gondoltam, ha egyébként egészséges.
32/f
Decc fáni men, decc fáni!
Amúgy ez mi? Minden oké, meglátod a gyerekét... "Hát ez túl ronda, melyik az eleje?" és szakítasz vele?
Fook.
Hát ezen most nagyon nevetek :D
Nekem is van gyerekem, szerintem "jól sikerült", mások szerint meg lehet hogy nem. Viszont még soha senkinél nem volt kizáró ok az hogy hogy néz ki a gyerekem. Azt még mondjuk megérteném hogy neveletlen a gyerek és nem akarsz vele kínlódni, na de hogy csúnyácska és ez szakító ok?
Ps: remélem nem te vagy az anya :D
Én ismerkedtem egy pasival. Tök szimpi volt. De a gyereke egy tok unszimpatikus, tenyerébe mászós kinézetű, okoskodó kölök volt. Inkabb megszakítottam az ismerkedést.
De az h pl csunyacska nem befolyásol semmit sem.
N27
Szerintem itt a "jólsikerült" lehet az is, hogy normális, értelmes (engem speciel a külseje nem nagyon érdekelne).
Amúgy a normális, "jófej" gyerekkel is beléphet az a gond, hogy mihelyt megérzi, hogy alakul valami a szülője és a másik ember között, egyből átmegy hülyébe (ami a kezelhetetlentől a szemétig bármi lehet.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!