Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lejjebb adtad az elvárásaid párkapcsolat terén?
Figyelt kérdés
ma 14:13
A kérdező szavazást indított:
Igen. Találtam is társat. (nő vagyok)
Igen, de nem eléggé mert még egyedül vagyok (nő vagyok)
Nem. Találtam így is társat. (nő vagyok)
Nem. Egyedül vagyok. (nő vagyok)
Igen. Találtam is társat. (férfi vagyok)
Igen, de nem eléggé mert még egyedül vagyok (férfi vagyok)
Nem. Találtam így is társat. (férfi vagyok)
Nem. Egyedül vagyok. (férfi vagyok)
17 szavazat
1/13 anonim válasza:
Leljebb adtam, de nem érte meg.
Inkább dolgozok magamon, hogy elérjem azt a szintet, hogy a nekem tetsző jó kinéző nőkkel legyek együtt.
Külső számít. Nem akarok úgy meghalni, hogy nem voltam együtt insta modell szintű nőkkel!
2/13 A kérdező kommentje:
Úgy látom eddig szinglik még nem szavaztak. Itt mindenkinek lenne párkapcsolata?
ma 14:31
3/13 anonim válasza:
Nem kifejezetten lejjebb adtam, de ahogy nőtt befelé a fejem lágya változtak az igényeim párkapcsolati téren is. Szerintem teljesen természetes hogy teljesen más élethelyzetekben, közegekben vagyunk és ehhez mérten más elvárásaink vannak mondjuk 17-25-32-45 évesen. Ezek általában típusokban jelentek meg, mindig amit értékeltem, ahogyan láttam magamat, olyat társat is szerettem volna magamnak. Szerintem sokkal, de sokkal több elvárásunk van az emberek felé belsőleg, csak sokszor nem vesszük észre. Abból pedig leadni egészen nehéz.
4/13 A kérdező kommentje:
Férfi szingli lett már, de úgy tűnik a nők mind megtalálták az igazit. Szerencsések.
ma 14:34
5/13 anonim válasza:
Tessék, itt egy szingli nő. Nem adtam lejjebb, inkább feljebb vittem. Már van egy gyerekem, szóval a casting 1.köre nála van. Aki a kisfiamnak nem jön be, az nekem se.
6/13 anonim válasza:
5 akkor a fiad választ neked párt? Érdekes felfogás.
7/13 anonim válasza:
#6! Nem ezt írtam. A válaszom elméleti, mivel egyáltalán nem választok párt. De ha választanék, csak azok közül, akit a kisfiam elfogad. Nyilván nem hagynám, hogy olyan emberrel éljen a gyerekem, akit a háta közepére se kíván és egy darabig még együtt élünk, tekintve, hogy 4 hónapos.
9/13 anonim válasza:
Szingli vagyok. Nem tudnám lejjebb adni. Mármint érted, nem akarnék olyan emberrel időt tölteni, akivel nem akarok lenni. A kapcsolat meg nem olyan, mint a munka, hogy akkor is csinálni kell, ha nem álommeló, mert jönnek a számlák. Opcionális.
10/13 anonim válasza:
A kisfiad is pont le fogja kakilni ha neki lesz egy barátnője és neked nem fog tetszeni, akkor mi lesz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!