Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Csajok! Van még köztetek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Csajok! Van még köztetek olyan? Aki nem páváskodik/fényezi magát tiktokon, nem mutogatja/pakolja ki a mellét meg a seggét?

Figyelt kérdés
Csak mert sokan családról, esküvőről, gyermekről fantáziáltok és elég merész képeket pakoltok ki magatokról. Nem gondoljátok,hogy a férfiak szemébe alkalmatlanak az ilyen egoista lányok egy igazi kapcsolatra?
ma 17:20
 1/10 anonim ***** válasza:
46%

Sok nőnek aki rengeteg dolgot megoszt simán lesz tartós párkapcsolata, esküvője, gyereke.

Szóval a realitás nem bizonyítja, hogy ez nagy probléma lenne.

ma 17:26
 2/10 anonim ***** válasza:
0%

Csak facebookom van,kiszoktam rakni olyan képeket,amin látszik az alakom,melltartót nem hordok.

Kapaszkodj meg nem a férfiak miatt.Hanem a sok vergődő,irigy nő miatt.Ha már pletykálnak legyen is miről.

Nem hiszem,hogy ettől lesz alkalmatlan valaki normális kapcsolatra.Akkor is leszólítanak,ha nyakig be vagyok öltözve.

ma 17:36
 3/10 anonim ***** válasza:
Nincs semmilyen social mediam. Most nem árulom magam 😅
ma 17:37
 4/10 anonim ***** válasza:
78%
Igen én pont ilyen vagyok, de már 70 múltam.
ma 17:41
 5/10 anonim ***** válasza:
62%
Van. Bár én nő vagyok. 🙂
ma 17:45
 6/10 anonim ***** válasza:
87%
Természetesen vannak, de te miért a Tiktokon veregeted rájuk ha nem érdekelnek egyáltalán? Arra jók, hogy élvez, de kapcsolatra már mégse? Te mivel vagy tőlük jobb ha ő rájuk csapod ki, hmm? Elárulom, hogy semmivel. :)
ma 17:58
 7/10 anonim ***** válasza:
89%
Ez a szűklátókörűség, és együgyűség már fáj. Igen, vannak. Tudod miért nem látod őket? Mert nem pakolnak ki magukról képeket. Jesszus 🤦🏻‍♀️
ma 17:58
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
De őket nem veszed észre arany testvérem, az a baj. Innentől meg színtiszta hipokrácia a kérdésed.
ma 18:00
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

Van rengeteg, sőt ez a többség.

Pl én is, de van barátom.

ma 18:23
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Mivel insta pozitív csajokat keresel akik pont ilyenek, nehezen fogsz olyat találni, akit tudatosan észre se akarsz venni, mert nem ilyen.
ma 18:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!