Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ennek mi értelme van?

Figyelt kérdés
Van egy srác akivel régebben kavartunk egymással. Ennek mar par éve. De azért idönként fel fel bukkan, megkerdezni mi újság. Találkozora nem hív, meg van hogy egy, 1,5 nap múlva ír vissza mikor ő ír rám. Ezt miért csinálja valaki?
ma 10:15
 1/3 anonim ***** válasza:
4%
Érdekli mi újság, mi van veled. Az emberek szoktak ilyesmit kérdezni egymástól.
ma 10:20
 2/3 anonim ***** válasza:
Unatkozik és elővesz, de nem kiváncsi rád. Esetleg ha nagyon nem jönne neki össze a dolog, akkor tartja a kapcsolatot, hátha jó leszel még unalomüzőnek vagy c opcionak.
ma 11:03
 3/3 A kérdező kommentje:
2# En is ilyesmire gondoltam. De ez így elég gaz, foleg hogy én ezt már regen le is zártam. :)
ma 11:37

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!