Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Volt egy lány, lefeküdtünk, többször is, és a Bátyám most elkezdett vele találkozgatni, nem vagyunk jóban, de ez szemét dolog. Hogyan kezeljem a helyzetet?
Én 21 vagyok a bátyám 23, a lány 21 körül van. Még mindig van köztünk valami, nem járunk, vagy ilyesmi, de engem zavar, hogy a bátyám találkozik vele, és sztem ezt ő is tudja. Abból veszekedés, meg verekedés van, ha felhozom a dolgot beszédtémaként, a lány meg elég sunyi fajta, tehát vele sem tudom megbeszélni, hogy talán ne találkozgassanak, mert engem zavar.
Ötletek kellenének, hogy ilyen helyzetben hogyan kezeljem a dolgokat.
Ha akarsz pontozz le érte, de szerintem ez nem más, mint vihar a biliben!
1, Nem szereted a lányt, akkor meg nem mindegy kivel-mit csinál? Vagy a sértettség beszél belőled, hogy nem veled műveli?
2, Neked fontosabb egy "21 körüli lány", aki nem komoly, meg sunyi fajta, mint a bátyád?
Én a helyedben félretenném a sértettségemet és nem törődnék az egésszel. Ha ők jól elvannak egymással, akkor legyen nekik jó. Te meg keress másik játszótársat.
Nem kell veszekedni két okból:
1, Lehet, hogy a sógornőd lesz, a családban meg nem szabad haragot tartani.
2, Lehet, hogy pár hét, hónap és különmennek: akkor meg miért vesznél össze miatta a bátyáddal?
1. Nem járok a lánnyal és nem is a lány érdekel.
2. A kérdés, hogy hogyan kellene viszonyulnom a bátyámhoz ilyen esetben. Én soha nem nyúlnék ahhoz a nőhöz akivel lefeküdt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!