Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel filmeztünk, az ilyen lightosabb kemény jeleneteknél is eltakarta a szemét. Szerintem tök gáz.16 éves a lány. Szerintetek is?
Szerintem nem. Lehet h nincs hozzászokva.
Ha szerinted gáz akkor miért vagy vele?Örülj h "kinyílt" előtted.
Ha horror filmről van szó, akkor megnyugtathatlak, az én barátnőm 20 évesen csinálja azt, hogy befogja a fülét és becsukja a szemét, mikor ilyen rész megy. Szerintem ez nem gáz, hanem nagyon aranyos.
És jól írták előttem, ez tökéletes alkalom egy "én majd megvédelek" ölelésre.
Szerintem b*zi vagy gáz vagy hülye vagy.Nekem ez a véleményem ha már te is meg mondtad róla a véleményed:D
Amúgy mit akarsz micsináljon pl ezt: Ezaaz adj neki és még szét is veri a Tv-t ugye?XDDD
"lightosabb kemény jelenetek"
Az mi???? :D:D Szex vagy erőszakos jelenet? És tényleg, milyen az a "lightosabb kemény"? Tanulj meg magyarul és angolul is, ha keverni akarod a két nyelvet!
Mi a film címe? Én sose tudok megijedni valahogy a horror filmektől. :D
De amúgy válaszolok is:
Nem gáz, nincs hozzászokva, meg ilyenkor kellenél te, hogy hozzád bújhasson, s megnyugtasd. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!