Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Barátnőmmel filmeztünk, az ilyen lightosabb kemény jeleneteknél is eltakarta a szemét. Szerintem tök gáz.16 éves a lány. Szerintetek is?
Figyelt kérdés
2010. szept. 11. 18:14
11/16 anonim válasza:
Szerintem az gazabb, ha valaki nem birja felfogni, hogy kulombozoek vagyunk, van, akinek magasabb az ingerkuszobe es van, akinek alacsonyabb. Meg az is nagyon gaz, ha azt hiszed, hogy valaki attol meno, hogy vegig tud nezni egy horrorfilmet. Meg az is, hogy igy beszelsz a baratnodrol. Neked inkabb egy agyatlan p*csa kellene, (bar a mostani sem lehet tul okos, ha leallt veled) aki olyan hulye, hogy nem csukja be a szemet a durva jeleneteknel, mert fel sem fogja, mi tortenik korulotte. Az lenne neked valo.
12/16 anonim válasza:
Hé! mér engem pontoztak le? mit ártottam én? v nem szabad válaszolni sem??
13/16 anonim válasza:
tölem kaptál egy zöld kacsót...;):DDD
15/16 anonim válasza:
Nem lehet hogy inkább csak azt akarta, hogy átöleld, te hülye? :D
16/16 anonim válasza:
sztem ez a srác olyan lehet, h ha hazajön sírva a bnője azzal h megerőszakolták a sötétben még a fejéhez is vágja, h "mér nem védted meg magad??!" :-/ sztem is te vagy gáz kedves kérdező...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!