Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az mennyire van rendjén hogy a lány akivel találkozgatunk nagyon jóban van az exével?
Ez engem frusztrál. Napi szinten beszélnek. A csaj megmondta, hogy nem haragban váltak el és egyébként sem haragtartó típus, ezért nem akarja leépíteni az exét. Nincs köztük semmi, nem szoktak találkozni, de azért beszélnek.
Ez normális? Engem az összes exem tiltott örökre mindenhonnan és haraggal váltam el mindenhonnan. Oké, ez a másik véglet, ami szintén nem egészséges, de szerintem a lány álláspontja sem.
28F 23L, exe 26F
Az zavarna, ha a pasimnak lenne egy másik nő is az életében. Az viszont nem zavarna, ha elég jóban lenne az exével.
Az egyik exemmel a barátnőm esküvőjén ketten voltunk a tanúk.
Aztán ott volt a feleségével az esküvőmön és a vacsorán is.
Minden elképzelhető, és példa is van rá.
De nem fogtok együtt maradni, mert te már most sem bízol a párodban.
Akkor meg minek?
nálam no go zóna.
Az ex a múlt, le kell zárni és nem kapaszkodni bele, majd az első alkalommal visszamenni hozzá. Nálam ez olyan, mint amikor ellenkező nemű barátai vannak.
lehet pontozni
Kizáró ok lenne.
Egyrészt, nincs olyan, hogy szerelmes vagy valakibe, szakítotok és barátságban tudtok maradni. Ilynekor két eset van. Vagy még mindig szerelmes az egyik fél és így próbál képben maradni, vagy nem is volt soha szerelem. Ebben az esetben sem tetszene, főleg ha valaki azt mondja, "minden exével barátságban vált el", hiszen ez azt jelenti, hogy kapcsolatfüggő, csak úgy együtt volt valakivel egy darabig, hogy ne unatkozzon.
Mindkét eset vörös zónás, nem kezdek ilyen nővel.
Hiaba vagyok lepontozva, velemenyt kert a kerdezo es nem megerositest.
Nalam kizaro ok az ex. En sem haverkodok az exeimmel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!