Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A post nut syndrome, tehát az első szex utáni állapot
minden férfinél elég meghatározó egy felnőtt
kapcsolatban?
Figyelt kérdés
Egy podcastben beszéltek erről hogy elvileg az első szex után dől el sok minden, mert ha nem jó a szex, akkor nem lesz jó a kapcsolat sem, mivel a szex ennyire központi része a kapcsolatnak.
Volt olyan, hogy a csaj nagyon jól nézett ki, de a szex nem volt olyan és nem tudta kompenzálni vagy kicsit csúnyácskább csaj, de a szex isteni volt
"Egy podcastben beszéltek erről hogy elvileg az első szex után dől el sok minden, mert ha nem jó a szex, akkor nem lesz jó a kapcsolat sem"
Ez már-már az ezó kategóriába illő következtetés.
A valóságban lehet valakivel egyből szuper a szex, de gyakran több-kevesebb idő, mire a felek egymás igényeire hangolódnak.
2022. dec. 20. 14:06
2/16 anonim válasza:
Egy podcastben beszéltek erről, hajjajj.
2022. dec. 20. 14:17
3/16 anonim válasza:
Nőként nekem evidens, hogy idő kell mire a partnerrel összeszokunk, megismerjük egymást, rájövünk mire vágyik a másik. A szex pedig csak akkor jó, ha ezek teljesülnek. Az első szex körülbelül irreleváns, ott még az számít nekem hogy a másik ne legyen önző, ne okozzon fájdalmat stb.
2022. dec. 20. 14:18
4/16 A kérdező kommentje:
Férfiakhoz szólt a kérdés, náluk van ez
2022. dec. 20. 14:45
5/16 anonim válasza:
Egyszer egy podcastben arról is beszéltek, hogy a Föld lapos.
2022. dec. 20. 14:53
6/16 anonim válasza:
Hát szerintem a férfinak is jobb ha a partnere tudja hogy mivel tehet a kedvére.
2022. dec. 20. 14:55
7/16 anonim válasza:
Nos, nekem az eddigi legjobb szexpartneremmel az első alkalom nem volt túl jó. Talán mindketten addigra nagyon belezúgtunk a másikba, tiszta lámpalázasak voltunk. Kellett pár alkalom hogy összecsiszolódjuk ( :D ), utána tökéletes volt. Már vége, de a szex hihetetlen jó volt vele. 38/f
2022. dec. 20. 15:37
8/16 anonim válasza:
Én huszonéves vagyok és jól működik a farkam, de tartok itthon viagrát mindig és viszem magammal a randikra is (egy darabot kivágok a levélből ollóval és bárhol elfér), hogy ha látom most lesz az első szex, akkor bevegyem előtte. Így mindig iszonyú kemény vagyok és az se baj, ha elsülök hamar, mert kb. állva marad a farkam, vagy a második menetet már iszonyú sokáig bírom. Szerintem ez sokat hozzátesz a jó induláshoz. Régen sokszor volt, hogy béna voltam az első szex során (elsültem hamar vagy óvszerben nehezen állt fel) és ez szerintem befolyásolta negatívan is a randipartnerem véleményét rólam, illetve az én önbizalmamat is csökkentette.
2022. dec. 20. 17:41
9/16 anonim válasza:
Hát én pl tuti ott hagynám abba az egészet hogy ezt megtudom. (N)
2022. dec. 21. 06:54
10/16 anonim válasza:
9. Jójó, nem kell az ilyen duma. Ez a "ha tudnám ezt nem lennék veled" semmit nem jelent, hiszen a való életben úgy is csak az számít mit tudsz és mit nem. 5+ éve így csinálom és soha egy nő sem jött rá. Mikor már felmentünk a lakásra és 90% hogy lesz szex, akkor elmegyek wc-re, aztán kézmosáskor beveszem vízzel a csapnál. A való élet nem egy tv sorozat, hogy a dráma kedvéért lebukjon az ember.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!