Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, nektek milyen mértékben számít egy komoly kapcsolatban a partneretek képzettsége, státusza, anyagi helyzete, mentális állapota?
Anyagi:Mivel anyagilag középosztály alja vagyok kb ezért valamennyire számít. Vannak terveim az életben,legjobb lenne a párommal átélni. Pl utazás,gyerek,ház....tudjon ezekhez(ház esetén berendezés) hozzájárulni.
Iskola: Sokáig azt gondoltam nem számít,sajnos azok a lányok-nők akik érettségiig sem jutottak el,vagy valamilyen nagyon gyenge iskolában áttolták őket sokszor(tisztelet a kivételnek) kulturálatlanok. (30as korosztályról van szó!)
Mentális. Sokszor azt,gondoltam majd én rendbe teszem a kis lelkét,boldoggá teszem. Két vége lett, vagy rendbe jött és kikapós menyecske lett,vagy lehúzott mentálisan.
A mentális állapota nagyon fontos hogy stabil legyen, minél kevesebbet hisztizzen.
A képzettségből ha természettudományos beállítottságú akkor plusz pont.
Anyagi helyzetből ha túl gazdag az hátrány lehet mert el van kényeztetve. Amúgy a többi mindegy.
Most komolyan. Nem hiszem el, hogy itt mindenki ekkora erkölcsi nagyság, hogy senkinek nem számít a pénz.
Nekem vannak nagy igényeim, ha nem szeretném hónap végén számolgatni, hogy lesz-e pénz befizetni a számlákat? Hogy nem szeretnék azon aggódni, hogy ha elromlik a mosógép, akkor csak hitelre tudok újat venni? Ha szeretnék gyereket vállalni úgy, hogy közben nem azon kell aggódni, hogy miből lesz pénz pelenkára meg gyógyszerre, ha szükséges? Ha néha szeretnék egy hétvégére elmenni nyaralni anélkül, hogy egy évig spórolnék rá?
Hát akkor nevezzen mindenki felszínesnek meg anyagiasnak, de akkor sem szeretnék nyomorogni. (És mielőtt valaki megjegyzi: ezeket nem csak a másik félről várom el, nekem is van normális munkám, megtakarításom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!