Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik olyan nő, aki el tud fogadni egy mentális beteg férfit, aki tünetmentes?
Persze, hogy létezik.
Páromnak példul több személyisége van, de ha nem mondta volna, akkor rá nem jövök. Nem látszik kívülről (nincs olyan, hogy egyik nap Dr. Jekyll, másnap Mr. Hyde), az egész a fejében van.
#1 igen
#2 nekem is csak a fejemben van, kívülről nem látszik
Figyelj... a másik kérdésre is írtam, hogy a nők 99,99999%-a nem akar egy olyan mentális beteg férfit aki azt hiszi magáról, hogy sorozatgyilkos!
És ha ezt elmondod, akkor azonnal menekülni fognak teljesen érthető okból!
Amúgy nincs olyan, hogy tünetmentes... te sem vagy az hiszen különben nem érdekelne a dolog.
Persze. Nekem az ismerősöm aki skizofrén is párkapcsolatban van.
De szerintem az jó, ha nem. csak erre hegyezed ki az életed, hogy találsz e. Mert egy csomó élet van, aki meg mindenféle okokból nem talál, de az is lehet jó élet.
Gondolom ő is tünetmentes volt, és papírja is volt róla.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!