Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csináltatok már olyat, hogy egyedülállóként azt raktátok ki FB-ra, hogy "kapcsolatban", vagy kapcsolatban lévőként azt, hogy "egyedülálló"?
Hallottam már erről többször is, és itt is olvastam már rá példákat. Aki csinált már ilyet, miért csinálta, mi volt az oka?
Ha szingliként azt rakod ki, hogy "kapcsolatban", abban az lehet a logika, hogy vissza akarod verni a kéretlen bepróbálkozók hadát. A fordítottja mögött meg ugyebár az, hogy vacak kapcsolatban vagy, eleged van, már kikacsintgatsz belőle, nyitott vagy az ismerkedésre.
Nálatok hogy volt ez?
Nem, hanem csak simán elrejtem.
Senkinek semmi köze hozzá.
Mi több, mint egy év után tettük ki, hogy kapcsolatban vagyunk, de azt is csak az ismerősök látják.
Halálosan leszarom a FB-ot, attól, hogy nem tolom más arcába, még boldogok vagyunk, rengeteg nevetéssel, közös élménnyel és vidám pillanattal.
Azt is már csak azért tettük ki, mert random férfiak/nők bejelölgettek, aztán meguntuk.
28n
Csak h megsúgjam menyire hiteles az FB egyik ismerősöm a csillagflotta kapitánya. Egy másik a Harvard-on "tanult" és 5 nyelven "beszél".
Valójában még érettségije sincs.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!