Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Huszonéves srácnak egyedülállóként élni mekkora szégyen?
fú mekkora szégyen! egyáltalán nincs igazuk..
kevesen mondhatják el magukról hogy saját házban élnek ennyi idősen. szerintem ez lényegesebb pont az életedben minthogy 1,5 éve egyedül vagy. annyi meg nem is árt a 3 év után, legalább látszik hogy nem szórakozol mindenkivel..
Mai világban, a mai lányokkal? Egyáltalán nem szégyen, sőt! Élvezd ki azt, hogy amíg egyedül élsz, azt csinálsz, amit akarsz.
Én 26 évesen vagyok túl egy 3 éves kapcsolaton úgy, hogy szívta a lány a véremet elég rendesen, gyakorlatilag eltartottam és mégis megcsalt nagyon sokszor. Kinek hiányzik ez? És akármerre megyek, ezt látom.
Saját házban:d
Ja a szüleid azt hiszik,hogy ha megvan mindened már csak a társ hiányzik:D
Ezer más dolog van amivel lekötheted magad:)
Szerencsés vagy,nem csak azért,mert van saját,hanem mert nem kell ilyen korlátolt szülőkkel egy légtérben élned.
Én nem bírnám az tuti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!