Napi betevőt egyedülállóként kisgyerekek mellett hogy a búsba oldjam meg?
Konkrétan eljutottam odáig hogy nem eszem hogy a gyerekeknek jusson.
Eddig volt itthon bedolgozás típusú munkám de idén gyalázatosan kevés-2 hónapja semmi. Itt a szünet. A gyerekeket nem tudom kire bízni hogy bármilyen normális munka után nézhessek miközben pont miattuk kellene... szemét egy ördögi kör.Amit a szociális háló adhat az halottnak a csók.Apuka ad valamennyit... Ezektől függök... Így szaporodj magyar!!
Csak kiírtam magamból mert most nagyon fáj...
Szülők nem élnek már hogy nem tudod rájuk bízni?
Egyébként nem kötelező ám szaporodni.
Szülők messze. Engem köt az eladhatatlan hiteles ház.
Mikor a szaporodás mellett döntöttem úgy hittem ketten leszünk rá. Tévedtem..sajna nem vagyok egyedi eset. Innen nézve viszont már máshogy látom azt a törekvést amit a gyerekszületésekért kampányolnak nagyjaink...népvakítás
Kérdező, nézz körül otthon, mi az, amit el tudnál adni, felesleges és tedd fel a Vaterára vagy a Jófogásra. Minket már sokszor kihúzott a bajból: volt olyan nagyon sokszor, hogy amikor megérkezett 2-3 ezer ft a számlámra (vagy akár csak ezer), akkor abból tudtam ennivalót venni.
Vatera talán olyan szempontból jobb, hogy ott biztosabb az eladás.
Persze, hogy parasztvakítás. Elég csak nyitott szemmel járni és láthatja az ember. tudod van az a mondás, hogy "túl szép, hogy igaz legyen"
Apuka pénzéből tengődjetek, míg a gyerek nem mehet bölcsibe.. aztán keress főállást.
Máris rosszul állsz hozzá a könyvhöz.
Tudományos háttér véletlenül se legyen hozzá, minél nagyobb marhaság, annál többen vevők rá.
Esetleg nincs egy szoba a házadban amit kiadnál albérletbe?
A gyerekek hány évesek? Szeptemberben lesz ovi, iskola azalatt már te is tudnál dolgozni.
Első talán kicsit keményen fogalmazott, de a tartalommal egyetértek. Egy gyereket minimum 18 éves koráig kell eltartanod. Nem a kormányt kell hibáztatni a meggondolatlan döntésed miatt.
"Apuka ad valamennyit..." Na ez azért nem csak így működik. Ha hivatalos gyerektartást fizet, akkor minden hónapban ugyanakkor, ugyanannyi érkezik a számládra. (Persze, ha folyamatos, stabil munkahelye van...amit szívből remélek, hisz több gyereket is szültél neki.)
Kívánom, hogy ne juss el addig, hogy már a gyerekeknek se jusson.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!