Mennyi hitelt mernétek felvenni ilyen feltételek mellett?
Én hitel párti vagyok, mármint a normálisan végiggondolt hitelekről beszélek.
Mennyit tudtok egy hónapban félretenni?
Mi úgy kalkuláltunk, hogy ha a törlesztőrészlet maximum fele annyi, mint amit eddig félretettünk, akkor belevágunk, ha több várunk még.
Kinéztük a lakást és kértünk egy kalkulációt.
Szóval szerintem nem feltétlenül a hitel mértéke ami számít, hanem a törlesztőrészleté.
Amúgy a III-ból költöztünk Szentendrére
Szia!
Mire gondolsz pontosan?
III. kerületnek vannak nagyon jó részei, illetve kevésbé jók. Én a békásmegyeri és a kasszásdűlői lakótelepre nem költöznék semmiképp. Viszont Csillagehyg, Római környéke szuper hely. Ovi, iskola, bölcsi szinte mndenhonnan jól megközelíthető, jó középsulik is vannak. Tesóm is és én is érettségiig a kerüeltben tanultunk, és eszek közül csak a bölcsi volt ugyanaz. Sok a játszótér, a zöldterület, lehet csavarogni is, kisebb kirándulások is beleférnek, közel van a belváros, idősebb gyerekeknek éjjel is könnyű és biztonságos a hazajutás szerintem.
Mi nem terveztünk Szentendrére költözni, kíváncsiságból néztem valamit, amikor megláttam egy eladó lakást amibe beleszerettem. Délután megnéztük, a férjem részéről is szerelem volt. Szerencsére pár nap alatt eladtuk a lakásunkat (ahonnan akkor még nem terveztünk költözni) és megvettük.
Nálunk hatalmas a minőségi különbség mert egy 33m2-es garzonból költöztünk egy 73 m2 + tetőteres lakásba. Imádjuk Szentendrét, a Duna korzó szélén lakunk. Autóval, tömegközlekedéssel szintén nagyon hamar beérünk Budapestre. Itt is minden elérhető közelségben van, kivéve a piac, ami néha hiányzik, de azért nem vészesen. Bölcsit-ovit-iskolát látom, hogy vannak, de minket még nem érint, első babánkat várjuk, szóval erről nem igazán tudok nyilatkozni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!