Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Gyakorit olvasgatva, csak szerintem nem érdemel párt SOK ember?
Amiket olvasok itt, hogy sokan miért nem találnak valakit, meg mik a kizáró okok a másikkal szemben, én egyre inkább arra hajlok, hogy sok embernek nem is kell igazából senki?
Pl.:
- 180 cm. alacsony pasiban. (Miközben a lány 165.)
- 100 kg. sok egy pasinak. (Miközben gyúr, küzdősportol, vagy 190 cm.)
- Csóró, mert nem keres 1M.-et. (Miközben a hazai átlag 350.)
- Túl idős/fiatal.
- Bicskája van.
- Rasszista.
- Vidéki.
- Nem diplomás.
- Túl nagy a lány nemi szerve.
- Nincsenek barátai. (Bezzeg ha van, az a baj, pláne, ha átjár, és/vagy ellenkező nemű.)
- Munkatársát felveszi melóba menet.
- Szereti és kapcsolatban áll a szüleivel.
- Nem megfelelő a horoszkópja, csillagjegye, vagy mi a tököm. (AGYHALÁL!)
30
Az a jó csaj, akit a férfiak annak tartanak. És fordítva. Full mindegy, hogy mit gondol magáról.
Természetesen az emberi minőség vagy az önértékelés nem függ (vagy nem kellene függjön) az ellenkező nem megítélésétől. De basszus, az hogy valaki kívánatos-e a férfiaknak / nőknek, azt a férfiak / nők döntik el.
35
De ez kit a halált érdekel? A 34-es válaszoló szerint Dua Lipa férfias, szerintem meg az egyik legszebb nő. Mi a probléma azzal, hogy nem értünk egyet?
Mire akarsz kilyukadni?
36. De az élet nem étterem, hanem menza. Azaz nem teheted meg, hogy étlapról rendelj, hanem van 2-3 menü, oszt' jó napot!
Hiába jön be neki Ariana Grande, ha Dua Lipa van csak. Maradva a 34.-nél.
38
A 34-es válaszoló kereshet olyan nőt, aki tetszik neki vagy maradhat egyedül, de semmi sem kényszeríti arra, hogy olyasvalakivel legyen, aki neki nem tetszik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!