Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A Gyakorit olvasgatva, csak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A Gyakorit olvasgatva, csak szerintem nem érdemel párt SOK ember?

Figyelt kérdés

Amiket olvasok itt, hogy sokan miért nem találnak valakit, meg mik a kizáró okok a másikkal szemben, én egyre inkább arra hajlok, hogy sok embernek nem is kell igazából senki?

Pl.:

- 180 cm. alacsony pasiban. (Miközben a lány 165.)

- 100 kg. sok egy pasinak. (Miközben gyúr, küzdősportol, vagy 190 cm.)

- Csóró, mert nem keres 1M.-et. (Miközben a hazai átlag 350.)

- Túl idős/fiatal.

- Bicskája van.

- Rasszista.

- Vidéki.

- Nem diplomás.

- Túl nagy a lány nemi szerve.

- Nincsenek barátai. (Bezzeg ha van, az a baj, pláne, ha átjár, és/vagy ellenkező nemű.)

- Munkatársát felveszi melóba menet.

- Szereti és kapcsolatban áll a szüleivel.

- Nem megfelelő a horoszkópja, csillagjegye, vagy mi a tököm. (AGYHALÁL!)

tegnapelőtt 15:35
1 2 3 4 5 6
 41/60 anonim ***** válasza:
24%
Soha nem voltam otthon a kortárs zenében, tini koromban sem, de én nőként transznak hittem Dua Lipát.
tegnapelőtt 20:12
 42/60 anonim ***** válasza:
58%

35. Van ilyen. Én se szeretem a magas vékony nőket, sőt az alacsony vékonyakat se igazán. A melóhelyemen, van egy magas, vékony nő, akitől elég sokan hanyatt vannak esve (főként a hölgy társai),amit nem igazán értek. Gyakorlatilag se melle, se s*gge, a csípője pedig keskeny.

Nagyon sok nő szerintem el van tájolva, hogy mi tetszik a férfiaknak. Az átlagnál izmosabb vagyok és az egyik kolléganőm például meglepődött, amikor mondtam az egyik nőre, hogy szerintem semmi gond nincs az alakjával. Nekem úgy jött le, hogy csak azért, mert eljárok súlyokat emelgetni, meg sportosabb vagyok, ezért egyből csak valami fitnesz modell rúghat labdába nálam.

Szerintem jó, ha valamilyen szinten van mit fogni egy nőn és nem olyan, mint egy sáska. De volt már rá példa, hogy vékonyabb lány tetszett, mert megfogott valami a személyiségében.

34/F

tegnapelőtt 20:38
 43/60 anonim ***** válasza:
60%

"Nagyon sok nő szerintem el van tájolva, hogy mi tetszik a férfiaknak."

Engem nem nagyon érdekel, mert úgysem csinálnék semmit azért, hogy valaki dughatónak tartson.

tegnapelőtt 20:50
 44/60 A kérdező kommentje:
43. Nem is kell, de akkor ne is várd a 190 centis, 30 alatti, nagy farkú, bróker - sebész - ügyvédet!
tegnapelőtt 20:57
 45/60 anonim ***** válasza:
34%

Az a baj, hogy de, várják. 😆

Manapság ott tartunk, hogy egy kövér, 1-2 gyerekes, arca sem a legszebb nő is elvárja, hogy egy gazdag, izmos, jóképű fickó udvaroljon neki. Átlagembert azonnal elhajtják.

tegnapelőtt 21:07
 46/60 anonim ***** válasza:
És mi van ha megvan neki? Egyébként szerintem egy dologból lehet tudni, hogy az elvárásaid túl magasak a szintedhez képest vagy sem: hogy találsz-e valakit. Mert ha igen, akkor nem voltak magasak az elvárások. Ha meg nem, akkor valami gond van vagy veled, vagy az elvárásaiddal. Ennyire egyszerű.
tegnapelőtt 21:08
 47/60 anonim ***** válasza:
64%

45

Oszt hogy lehet, hogy rengeteg átlagos vagy éppenséggel ronda férfinak vam barátnője?

tegnapelőtt 21:27
 48/60 anonim ***** válasza:
0%

Szóval incike :

- 9o évekbeli átlagos magas vagy

- dagadt

- csóró

- 35 évesen fiatal lányt akarsz

- suttyó vagy Cé bicskaval

- vidéki sutyeràk

- tanulatlan buta

- kicsi a faxod vagy elhiszed hogy a 13 centi már átlagos

- beteg felfogású amiért nincsenek barátaid

- azért viszed a munkatàrsad a munkába hogy kizsarolj valami érdeklődést. Valaki beszéljen hozzád

- szereti a szüleit? Netán mamahoteles ?

Külön külön is redflag. De így egyben ? 😅

tegnapelőtt 23:01
 49/60 anonim ***** válasza:
32%

"Egyébként szerintem egy dologból lehet tudni, hogy az elvárásaid túl magasak a szintedhez képest vagy sem: hogy találsz-e valakit. Mert ha igen, akkor nem voltak magasak az elvárások. "

Jaja talál tinderen újra és újra, azt hiszi megütötte a főnyereményt, aztán majd pár szex után dobva van, ahogy a többi női sorstársa is, aki ennyire fölé lőtt a saját szintjének, és magát ennyire túlértékelte. Hogy az a férfi majd leáll pont vele hosszútávon is, miközben az összes többi nő is pont rá vágyik, és felajánlkoznak neki nap mint nap. Az eredmény pedig az lesz, hogy a férfiak disznók. Meg hogy a férfi a rossz és a hibás, a nő pedig áldozat.

Ezen kívül ha férfi vagy, a női gyk-s logika az, hogyha lentebb adod akkor megalkuvó igénytelen nyomorult vagy, ha pedig nem adod lentebb akkor az a baj, mert biztos csak a vékony nagymellű jónőket veszed észre, és a te hibád ismét.

Ti itt a gyk-n néha olyan egyszerűek vagytok, mint a faék. Ellenben az aljasságra már nincsen ilyen frappáns szinonimám, ami kellően le tudná írni a mértékét.

tegnapelőtt 23:14
 50/60 anonim ***** válasza:
44%
Figyelj, nem vagyok fent tinderen, sose voltam, cserébe férjél vagyok. Magas, jól keres. Nekem ennyi elég. Úgy látszik nekem ez volt a szintem. Neked meg nem jut senki.
tegnapelőtt 23:24
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!